Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Добре , мені потрібно на вправи , тому я вас залишаю.  Якщо захочете в мою відсутність щось погане про мене писати , то згадайте російське прислів'я: мужик на барина 20 лет обижался , только барин про это не знал ! ( смайл , що регоче ! )
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Бармалей , не смеши меня - какие тут у меня оппоненты ?
Оппоненты - это те , кто контраргументирует по существу. А я пока читаю одни оскорбления и отвечаю на них.

А если меня оскорбляют , то мне все равно , кто меня оскорбляет : гражданский или военный.

Надеюсь , понятно .
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Я б сюда никогда не пришел ( накуя вы мне нужны , рыбоеды , если вы по теме на интеллектуальном нуле ? ) просто меня задело , что  Олексу , достойного весьма немолодого человека , Учителя , котрый всю жизнь в школе за копейки , который воспитал победителя физолимпиады , у которого сыновья ученые , оскорбляет больным , дурным , підором всякое незрелое гамно , которое ничего в жизни пока не сделало , а только жрет и воздух портит , а остальной форум таких же гамнюков молчит и никто не вступился ! Это просто піздєц как водмутительно !
Поэтому я пришел сказать , кто вы есть , чтобы вы сдулись и не киздели больше своего ничтожного веса , неучи и недотепы.

Так понятно ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Та куда вам со мною рубиться , если вы даже книг не читаете ?
От вас одни тупые оскорбления , как от ПТУшников - это ваше счастье , что я не опускаюсь до вашего уровня и не рассказываю вам , кто вы такие . А то приходит один другого мордатее без единой извилины и сразу подключается в хор оскорблений ! Пуцаки , бляць ! А вы даже не понимаете , кем я вас назвал ( смайл , что сильно ржот !!).

Рыбоеды , бляць ...
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Одна мова в країні , де переважна більшість населення моноетнічне , хіба це може бути як примус ? Чому в Чехії лише чеська , там теж різні народи і вийшли вони з німецькомовної імперіії ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Ти , Забр , навіть не розумієш , що ти вже давно охмурьонний рашистами ! Ти просто цілі абзаци висловлюєш разом з ними ..
Про яке примушення до української мови ( це улюблена теза рашистів) ти говориш ?
Де в твоєму Чернігові примус до укоаїнської мови - наведи приклади , а то я в Киеві не бачу жодного примусу ( і на бачив ніколи ! ).

А от те , що "на украинском  жлобы говорят" , це я чую багато разів...
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Знову , бляць , "через коліно" - яке це коліно і як це через коліно , конкретно ?
Вивіски , фільми , перелачі , оголошення , пісні - це все мовне середовище !
Чим більш насичене мовне середовище , тим швидша українізація  ( або інша ...ція) - це вже давно відомо й досліджено !

Я вже 5 разів говорив про це: я син україномовних батьків , вони українські вірші писали , батько був кореспондентом української газети , мама ходила в гурток до Рильського , я навчався в українській школі , писав українські твори на шкільні олімпіади , і НЕ ЗВАЖАЮЧИ на все це мене було русифіковано за 5 років ( з 2-го по 7-й класи ) , і це все лише за допомогою російськомовного оточуючого середовища , яке переважило все інше !

І все мої друзі дитинства теж. І ніякого через коліно - нічого ! Просио з кожної щілиги російська: фільми , книжки , мультфільми , гуртки , спортивні секції , газети дитячі ..
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
А ті , хто не планує пісоя школи  далі навчатися - вони складають українську мову і літературу на ЗНО ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Поверь, если бы они начали пропаганду на украинском языке, а они это могут начать делать элементарно и уже делают, то идиотов в стране, поверившим им  меньше бы не стало. Есть подозрение, что может бы стало даже больше. Но суть не в этом, а в том, как наши внутренние патриотические силы ведут пропагандистскую войну. Вот например Стець в отставку подаёт, уже второй раз. А веть это главный пропагандист страны.
Не повірю ...
Яка в тебе освіта , що ти так стверджуєш ? Я вивчав пропаганду , знаю , як вона робиться і впевнений , що їм було б складніше в рази !
Стець був гімно , а не пропагандист , він створював порохоботів.
У нас пропаганда взагалі не ведеться , бо Порошенко чмо і не хочк посилити спротив.

З першого дня потрібно було оголосити росіян фашистами , сепаратистів оголосити власівцями , пісню "Вставай страна огромная" перекласти на українську мову і співати з кожного вікна , , бойові загони називати іменами героїв війни , типу Кожедуба  - і будувати на цьому всю  пропаганду: перемогли фашистську чуму , то переможемо й неофашистів.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Ми на форумі заборонили російськомовну рекламу - всі , крім одного , її одразу переклали спокійно.
Один поліз в залупу і пішов. У нас на форумі все безкоштовно і за рекламу не платять - просто для себе заробляють.
І що , ми розкололися на Україну і одну людину ? Нехай навіть так ... Стовідсоткового задоволення всіх взагалі не буває !

Я вже 10 разіа писав , що дітей-українців Москва русифікувала у них вдома за півтори п'ятирічки ( це при тому , що з ними жили україномовні батьки ! ) - і ніхто нікуди не розколовся ...

Це все маячня про якісь там розколи !

Скільки було галасу про квоти на радіо - цей галас не ми створювали , а думки і тези нам підкидали рашисти ...
І що , хто розколовся ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Ти , Забр , не розумієш навіть , що твої слова тобі вклало в голову раша-тв.

От , наприклад , завтра введуть додатковий податок на російськомовні ЗМІ , післязавтра держава оголосить такий мовний екзамен , як у Франції , без якого нема атестату за школу , через два роки заборонять вивіски російською мовою , оголошення ...

Будуть знімати красиве україномовне кіно ...

Поясни механізм , як хто розколеться конкретно і що він буде робити той розколений ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Забр , а у тебя есть справка о твоем психическом здороаье ? Судя по тому , сколько ты здесь пустого намолол и твоем олигофреническом габитусе , то тебе ее даже за деньги не продадут !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
А как ты определяешь больного человека ( Олекса был тоже больной ) - ты ж не врач специальности психиатр , ты просто обычный поверхностный дурак ? Откуда у тебя склонность к безграмотным диагнозам - ты в юности какой-то медсестре в пелотку  нырял и заразился ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
І кацапи одразу хватають свої танки, і тікають аж за Урал. )))
Та їм пох, на якому ти балакэш. Їм треба щоб ми в таких темах чубилися й на вулицях друг другу горлянки гризли. Зрозумій бовдуре ))
Немає єдиного способу вигнати танки - є комплекс дій , які ускладнюють їм атаки.
Уяви , якби Крим був україномовним , то як би вони присилали своїх під виглядом місцевих , про який захист рускоязичного насєлжнія від ПС вони б говорили , про яку громадянську війну на Донбасі вони б брехали , якби там було україномовне населення і кожного росіянина будо видно одразу ?

А скільки ім потрібно було б окремо зробити пропагндистського контенту українскою мовою і на чому б він базувався ?
Це величезні складнощі , а їх можливості не безмежні.

А так вони просто агітують своїми фільмами , токшоу , пєснямі года , які еавіть перекладати не треба - райські умови для гебельс-тв !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Забр , та я уже понял ! У тебя с болен , Олекса болен , а ты нормальный - это верный признак , что ты сам шизоид. Честно. Им всегда окружающие больными кажутся !
Ты проверялся ? Мы проверяемся , когда оружие перерегитсрируем каждые 3 года , а ты точно больной , если все время про это говоришь. Что у кого болит , тот о том и говорит. Типичный шизик.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Я обязательно вернусь натыкать тебе в голову.
Тсссс...
Дай Боже нашому теляті вовка з'їсти !

Натикальщік , бляць ... Дивись , порошку для зубів не наїжся до завтра !
Ти хоч би вивчив до завтра із словника про радикалізм  ...
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Я вам відповідально кажу: немає в світі країни , яка так халатно відноситься до свожї етнічної мови , навіть в колишніх африканських колоніях це розуміють !!! Ніде жодної !

То нам закордонні вороги роблять диверсії , насаджуючи думки , що не треба поспішати , хай пройдуть покоління , що українська державна - цього досить , а в побуті хто як хоче , що українізація розколе суспільство...

А самі шаленими темпами біжать сюди із своїм рускім міром на танках захищати російськомовне населення , тобто вас захищати , бо ви російськомовні , отже ви їхні.

Хто не чув , що Одеса рускій город ? А чим він рускій , він же не на Уралі !
Лише мовою населення ! Уявіть , що завтра все населення заговорило українською - і одразу вибило у росіян табуретку !
Наша російськомовність - це зараз основне , що вони мають проти нас в арсеналі !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Вы меня спрашиваете?
Ні , не Вас.
Хтось писав про многонациональную Україну і я відповів ...
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
ruse chat,  ты... Сказочный идиот! Просто ядерный!
У кого-то ещё есть сомнения? Это не клиника? Но в одном я ошибся. Это даже не вышивата. Это гораздо хуже и опаснее. Радикальный шовинизм - это за гранью.
Назови признаки радикальности и приведи примеры , плиз.
В каких странах ты был и где знакомился с системой поддержки их языка , с чем ты можешь сравнить ?
Я думаю , что нигде и никогда , поэтому ты сам идиот , который ни бэ ,  ни мэ в этом вопросе , а оценки дает ...
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Мысль неплохая, но не рискну... Никогда не учил правописание: русскоязычные школы (8 штук, как у многих офицерских детей), не говоря об московской академии им. Н.Е.Жуковского.:cw: Наделаю ошибок, станут стыдить ветерана.:dl:
Да , это препятствие ( без шуток)...

Нужно создать такую систему украинизации , чтобы она заставляла и давала возможность учиться ( как во Франции или в США ) !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Ви можете зупинитись з образами ? Дякую !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
А ти думав, що можна назвати людей "уєбанами" і не відповідати за це ? Ти не правий. А по повлоду піздюлей, це легко, особливо тобі гномік ))
Хочеш спробувати ?

Пропоную парі: обираємо суддівство з поважних форумчан рибалки та хантерленду , ти приїздиш з секундантами в Київ , я організовую спортзал , встановлюємо якісь там правила ( або без них ) - і ти намагаєшся виконати свої погрози дати мені піздюлєй.
Хто переміг , той забирає гроші.

Щоб було по-чесному : мені 55 років , зріст 1,80м , вага 94 кг , чемпіон України 2017 року.
Свої параметри можеш не писати - мені байдуже.

Якщо згоден , то яку суму готовий поставити ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Так чем же ты, балбес, от них отличаешься? А ничем! Они - вата, ты - вышивата. Те же мысли, те же посты. Только они - русский язык, дедывоевали, хохлы, а ты - мова, УПА и кацапы. Седина на башке у обоих - мозгов как у ракушек.
Відповідаю балбесу.
Слухай сюди , балбес : якщо вони наші вороги , то це не означає , що вони не знають дієвих методів побудови держави !
До речі , це не вони вигадали - так роблять багато країн і нам це підходить !
Якщо гітлерівці знали вдалі військові прийоми  , то наша армія в них цьому вчилася і так само діяла , щоб перемогти.
Тому що нічого особливого нового не вигадаєш.
Немає етнічної країни , яка не бореться за свою мову.
Це нас дурять вороги , що не потрібно боротися !

Зрозумів , бовдур ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Не буде Забра - не буде його сварки. Від нього в цій темі лише пусті балачки.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Для кого кимната, для кого хата. Будеш сипати угрозами привселюдно, буде для тебе хата.
Так це ж ти постійно на феню переходиш, чи вже себе не контролюєш ?))
Я тобі нічим не погрожував , а ти мені погрожував , що я можу отримати від тебе піздюлєй ( смайл , який регоче від душі ) ...

І на фєню ти перейшов із своїми тєрпілами та пєтушатнями , хоча ти звичайний лох , який наслухався тої фєні в маршрутці.
Тому я і написав : не мурчи , бо мурчащий лох викликає огиду.

Второпав роз'яснення , Адмірал ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Мені здається чи ви дійсно трохи хильнули актрактанту?:an:
Чому ?
Він написав про піздюлєй , я погодився , але чесно попередив  , що я чемпіон України 2017 року , він написав , що я збрехав - тому я запропонував парі з цього приводу. Все нормально !

А як вкоротити довгий язик в інтернеті ? Пропозиція парі чудове виховання для базікалок - вони одразу зливаються. Це перевірений спосіб !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
А хто сказав , що многонациональной странє зашкодить українізація - такий собі український мір , як і ваших духовних керівників-росіян ? Там 150 народів , а мір русскій , не татарський і не чувашський.
Скільки там українських шкіл , телепередач і газет , хоча українців багато живе !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Владік, тобі камерна атмосфера подобаеться ? В півнячому куточку ?))
Триндєц , який ти тупий: камерна - це кімнатна , від італійської , як камерна музика.
А у в'язниці камера практично не говорять - там хати.

Не мурчи більше , бо мурчащій лох дуже огидний.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Дурилка ти 2017 року ))
Бажаєте парі ? Скільки грошей готові  виграти  чи програти ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Отставник, но украинец.:dh: Коренной уроженец первой столицы.
А как Вы относитесь к мысли перейти на украинский язык ?
Я не так давно тоже был русскоязычным ( с детства русифицированным окружающей средой украинцем ) , но меня Олекса и война вразумили !

Теперь я не понимаю , как я мог на этом языке "как-каков" еще как-то писать в интернете !..
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Владік, а за це можна і віхватити пиздюлей.
Шо тобі терпила обридло, йшов би ти нах.
Ти знову показав безграмотність: тєрпіла - це потерпілий в кримінальній справі.
А стосовно піздюлєй - не можна вихватити , бо я чемпіон України 2017 року ... Хоча , можеш спробувати ( де тут у вас смайли , які регочуть ????).
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Sibarit

Я навіть сперечатися з вами не буду , лише маленьке прохання:  будь ласка , не аргументуйте , будь ласка , виключеннями проти системних явищ , бо це неприйнятно в колонаукових дискусіях.

Так , були і буряти , і офіцери СРСР залишалися , і кияни-львівяни бувають в четвертому поколінні , але це низький процент - тому я написав , що в цій темі нікого такого немає.

Можливо ви один колишній офіцер - неукраїнець , так ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Є сміливі відповісти на питання: чому б вам сьогодні і назавжди не перейти на українську мову , адже російська вам не рідна і в Росії ви хахлы по-любому ?

Це ж так само огидно , як комерсанти слухають і співають блатняк , хоча вони все рівно для кримінальників здобич !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Давайте оцих двох-трьох уэбанів , котрі лише гавкають , ласкаво попросимо замовкнути і спокійно культурно поговоримо !
А то їх примітив вже обрид...

Отой Забр , Бармалєй , Барбаріс хай просто свій гавкіт не пишуть - і одразу буде камерна атмосфера.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Таки Владислав  Иванович добрался до нашего форума... Ну-ну. Посмотрим.:af:
Та я пришел нормально поговорить про украинский язык , а эти ... распетушились ! Они думали , что они хамят , старший на 25 лет Олекса  М. интеллигентно молчит - и так будет всегда.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Все ж таки зареєструвався клоун :ap:, і одразу другий пропав.
Зайду пізніше, думаю буде набагато веселіше.
А якщо чесно ігноруйте цих старих маразматиків :ar:
О , ще один стоязачатий сорокарічний малчік - що це за покоління таке , може тоді як раз вийшла партія бракованих презервативів ?

Де ви в сорок років вже такі мармизи наїли ? А ще керосінітє на українське життя !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
ruse chat, що означає твій нік ? Руський чат, чи російський чат ? Чи може ще шось ?
Боже , який ти тупий !!! Що ти робиш в цій темі ?

Відкрий гугл-переклалач і встав туди ці два слова , моя розумниця !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
У нас же ніяких підготовчих курсів на рибалку , іспитів , тестів , посвідчень -  кожен алєнь закидає гачок і він рибак , так ?
Я думаю , в цьому причина , що тут таке скупчення папуг за раша-ТВ.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Коротше , я не чекав , що ви настількі слабкі і примітивні !
Є тут розумна людина , що може поговорити по темі ?

Вам , русскоязичным українцям - дітям українських селян , я скажу таке: ви своєю пристрастю до захисту своєї насильної русифікації НАГАДУЄТЕ тих , кого у в'язниці згвалтували , а їм сподобалось і тепер вони хочуть ще і захищають бажання !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
ruse chat, гномик, ты обещал кое-кого в игнор поставить, а не поставил. И кто ты после этого? Правильно - дважды лицемерное ***авно!:ap:
Як це зробити технічно ( я вже питав) ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Якщо чесно , то ви поки всі тут алєні для мене. Просто чмошники. І стали ви такими , коли те жовтороте курча , яке ми в дитинстві обісцяли б за такі слова , назвало Олексу підаром , а ви промовчали.

Підор - це той , кого підарасили в жопу.  Більше ніхто.
Те чмо не може цього довести , отже - він сам кандидат...
Ці мразі  таке дозволяють собі лише в інтернеті , бо тут начебто ненаказово.
В реалі вже б валявся з розбитою головою за таке слово , пінгвін ...
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Забор , так ти ще й брехун , виявляється !
Ти обіцяв вийти із цієї теми , а ти збрежав.
Не тримаєш ти слово , не пацан , значить /  тобі підсрачник за це !
По твоїй фізіономії одразу видно , що ти брехунець !
Ти мабуть від підсрачників пательню носиш в штанах...
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Про імена ( це та тема , від якої фашистськс раша мало не луснула , а наші дурні за ними повторювали):  колись доктор наук І.Фаріон сказала , що Альона або Пєтя - це не наші імена. У нас Олена і Петро.

Імена , до речі , перекладаються. Іван-Павло у французів Жан-Поль.

Так от: у Франції є приватні школи , де діти навчаються і живуть в інтернаті ( там це хороше слово) ; багато приїздить іноземців...
Коли учні з якоїсь екзотичної країни , наприклад Південнї Кореї , то ніхто з викладачів і вихователів навіть не збирається називати їх на власні імена - їм одразу вигадують францкзькі , і корейська дівчина в школі стає Сесіль або Крістін. Її справжнж ім'я залишається лише в екзаменаційних документах і атестаті.

Отак. А ви тут розкричалися на Фаріон. Це тому , що ви нічого майже про цю тему не знаєте , але критикувати прибігли.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
Я плачу! Сколько самоуверенности у этого оленя! Вышиватник, ты очень забавный! Ты главное никуда не уходи преждевременно! Запасись лекарством от поноса быстрее, скоро пукан твой жёстко рваться начнёт!:ap:
Сам ти алєнь . Я тебе ще не дрючив особисто , а ти вже плачеш , Аяврік ?
Чмо , бляць , а туди ж - до людей !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Хіба ви не розумієте , що російськомовні українці нічого духовного не додають Україні ? А бездуховне що небудь хорошим буває ?

Я вам швидко розкажу про Францію , трохи цю країну знаю зсередини...

Освіта за державний кошт лише французькою. У всіх середніх школах без винятку ( як державних так і приватних) в передостанньому класі державний іспит з французької мови та літератури.
Іспит проходить не в своїй школі , а в спеціальних екзаменаційних центрах ; парижанину може випасти їхати в інше місто складати.
Два іспити: усний і письмовий. Письмовий чотири години. Усний - 40 хвилин на відповідь , де тебе не перебивають. Інспектору навіть міміка заборонена !

Найвищий бал 20. Успішний іспит починається з 10-ти балів.
Якщо не набрав , то атестат за середню школу вже не отримаєш. Без атестату на саму примітивну роботу.
Отже , без французької не заробиш . Ті , хто володіє французькою , ті багатші.

Кар'єра і посада напряму залежить від рівня французької мови - чим вищий кабінет , тим мова повинна бути ближче до Вольтера.
Таке страхіття , як було з Азіровим , просто неможливе.
Якщо немає високої мови , це означає , що немаж освіти.

Емігранти біжать вчити французьку , аж спотикаються.
Хто імігрував і за довгі роки не вивчив , хто зберіг свою первісну національну ідентичність , той блєдар - це презирлива назва тих , хто не втямив французьку мову й культуру.

Всякі розмови про самобутність викликають посмішку і відповідь : " Так навіщо тоді ти приперся - сиди там у себе , де все самобутнє! "

Всякі там бретонці лише дома розказують , що вони не іранцузи і в них своя мова , а в житті біжать її вчити і користуються лише нею.

Ніхто нікому в зуби з його чужою мовою не загоядає ! Хто не може вивчити французьку , той розумовий дурень.

От так живе Франція.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Я ще не почув жодної думки по конкретиці теми - лише примітивний гавкіт на мою особистість ... Може ви думаєте , що я не вмію вас у відповідь  обкласти буями , але я ще поки стримуюсь трохи ( з надією на нормальний діалог).

Тут якесь малолітнє чмо взагалі на шановного Олексу Михайловича декілька разів підор сказало безпідставно !!!!
Ми його в реалі вже б покарали. Так що , пропоную припнути язики і думати над словами.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата

Тіко не треба дибілізм той тулити всюди.
Спілкуйтесь на своєму форумі тому з такими ж "високоінтелектуальними" одиницями,а сюди з тією ахінеєю-не лізьте.
Немає такого слова "тіко"...

А ви можете обгрунтувати свої твердження , в чому конкретно дебілізм ( не дИбілізм) і довести розумно ?
От я вважаю , що вам потрібно було переходити на українську до окупації , тоді можливо вона б не пройшла.
А тепер клристі мало...

Чи в чому той дИбілізм ?

Тут в темі є розумні люди , які пояснюють свої висновки ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Бачиш , Забор , який ти тупий: в цій темі від тебе жодної слушної думки . Ти пустопорожнє базікало. У вас тут такі адмірали і генералісімуси , так ?

Ти до цього часу знаходишся на самому примітивному рівні форумного розвитку , ти уособлюєш своєю поведінкою три із чотрирьох самих тупих ознак :

1. Підзаборний психіатр.
2. Викривляєш нікнейми співбесідника.
3. Розбиваєш повідомлення на речення і відповідаєш на кожне.

Лише прєвєд мєдвєд не говориш !

Таку тупу поведінку на форумах вже переросли років 10 назад , а ти , тупорилий адмірал , завис в своїх обісраних інтернет-пелюшках
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата

Все, я з обговорення теми виходжу. ))
Нарешті ! Бо я на твій олігофренський портрет вже без відрази дивитись не можу , а ігнор не працює ...
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Цитата
[IMG]. І лобок в тебе вузенький.
От ти дурень , Забор ! Лобок - це над статевим органом , звідки ти взяв , що він вузенький , ти б міг його роздивитися лише тоді , якби строчив у мене !  
Куди тобі , дурню , лізти в ці пікіровки - краще мовчи й не диш !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Давайте подивимся на прикладі німців в СРСР під час Другої світової війни - їх в країні жило майже півтора мільйона осіб !!
Ви думаєте , вони в 1941-1945 іголосно ( як ви ) вимагали недоторканого права користуватись німецькою , вимагали собі фільми і пресу , відкрито опиралися російській мові ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Я пропоную на цій ноті перший раунд знайомств закінчити.  

Досить примітивних і тупих образ ( ви навіть образити міцно  не здатні - не хотілося  б вам показати , як це робити ).

Давайте писати власні думки по суті , не переходячи на особистості .

Питання пропоную формулювати ввічливо , тоді можна сподіватися на відповідь.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
І що ? Це знову для вузьколобих лише компромат , який підкинула Раша - наш перший Президент теж був членом КПРС , багато хто , я сам був в КПРС - мені це не зменшило патріотизму !

Як ви не розумієте , що цей дохлий компромат підкидає Москва проти дійсно небезпечних для неї людей , а небезпечні для Москви - це корисні для України !

Подумаєш , гріх ... Це вже прямо як в кримінальному світі , де колишній комсомолець не може бути в законі...
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Або чи може хто з вас сказати , що він вище за Корчинського історичною ерудицією ?
На підставі чого ви його критикуєте ?
Хіба не зрозуміло , що вся ваша критика тупо емоційна , а ці емоціі з раша-ТВ ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Тут ще критикували Корчинського , який воював в іловайському оточенні разом з сином - серед вас є такі , хто повторив його подвиг за Україну ?

Я особисто вважаю , що один день на війні - це вже подвиг.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Так хто з вас спроможний  обгрунтувати свою критику думок доктора наук Ірини Фаріон ?
Хоча б одну малесеньку цитату вченої - і свою змістовну критику : в чому там помилка , як правильно і чим підтверджується ?

Парі , що ніхто з вас не втямить такого - ви можете лише повторювати , як папуги , за російським ТВ : " Она дура ! ",- і свято вірити , що це ваші власні слова.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Знаєте , чому наш мисливський Хантерленд такий маленький - ми самі обмежили в ньому участь !

Там десь приблизно 20-30  флрумчан , які по рівню освіти , інтелекта і ерудиції отримали згоду на реєстрацію . Тому в день там пишуть чоловік п'ять , а по двісті незареєстрованих читають і вчаться !

Це чудовий спосіб обмежити розумні теми від засмічення ким попало , хто закінчив школу на трійки і тепер доктора наук називає дурепою.

Було б корисно і в цій темі щось подібне зробити , бо рівень багатьох учасників просто пригнічує своєю сірістю і тупізной ( якщо вам російською більш зрозуміло).
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Російську мову потрібно і необхідно виключати із всіх сфер життя , взагалі видаляти із вживання , в першу чергу -в побуті,

Правда , було б дивно сперечатися про таке , якби це був 1943 рік і говорили ми про німецьку ?

Тут є форумчанин з Ялти , який після втрати Криму перейшов на укоаїнську - це яскравий приклад того , що занадто пізно буває !!!

Невже не доходить ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
От я впевнений , що ви всі з українських селян за походженням . Якщо подивитися архіви , то скоріше за все про ваших предків буде написано два слова "із кріпаків" - то як же ви стали рускоязичниє , а тепер готові свою сраку розірвати за це ?

Вас охмурили московські "попи" , як ксьондзи того Козлєвіча , і ви тепер дуже боїтеся , що люди дізнаються про ваше селянство !

А що в цьому соромного - нічого !

Ще на Х з'їзді партії Сталін пояснював , що мовне середовище міст живиться вихідцями із села , приводив приклади онімеччених міст Чехїї та Угорщини , рідну мову яких врятували селяни,

А вам слабо ?

От Фаріон доктор наук , Олекса вчитель , у мене дві вищі освіти - нам не соромно укаїнської мови .
А от чим людина кугутєє , тив вона швидше в російське біжить , їй здається , що там її не пізнають.

Я виріс в будинку для радянської номенклатури , мої однолітки в перший клас пішли в українські школи , а діти слюсаря , який приїхав із села і обслуговував наш будинок - ті в російську школу пішли , щоб швидше в городскіє впісаться.

Смішно , правда ?

Ті , хто тут горлянку дере проти ідеї теми , яка у вас освіта - може хоч 5 сміливих знайдеться сказати ?
Я думаю , що чим менше освіти , тим більше глотку дере,
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Можна відслідкувати тенденцію , що так люто тримаються за свою русифікованість люди приблизно 40 років і молодші - по великому рахунку , ще дурненькі і без життєвого досвіду !

Чому так ? Тому що до 1991 року їм було 14 літ , а то і менше , а потім їх українським вихованням взагалі ніхто не займався !
Головне , чого вони прагнули , це швидше начитися як небудь розмовляти російською , щоб ніхто не помітив , що вони із провінції.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Тепер , коли ми цього надоїдалу сплавили , я б хотів повернутися до розумних людей:
хто набереться сміливості і розкаже , як він зробився російськомовним , як його в якійсь Вінницькій чи Хмелтницькій області , де етнічного росіянина із-за Уралу в бінокль навіть не бачили русифікували ?

Це не просто питання, воно демонструє , як це легко робиться , які великі і швидкі перспективи українізації , на скільки вона не обхідна , коли навіть вінницькі селяни вже русифіковані і стоять за русское чужое горой !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Забр

Ти себе соромиш кожним словом - ти просто неуч , мене дивує , як ти засмічуєщ цю тему своїм неуцтвом , якого ти ні грама не соромишся ! У тебе що не речення , так і незнайство - ти хоть вчився до восьмого класу ?

Ось візьмемо твій останній пост про " Руського чата" , два слова і ти двічі вже олух:

1. ruse на жодній мові світу не означає російський ( русский).
2. Руський ( а ти цю помилку робиш хронічно , коли маєш на увазі "русский) - це абсолютно не означеж російський.
Це так само тупо плутати , як індіанців та індійців.

Я тебе ставлю в ігнор , бо ти просто дурень , тобі більше не відповідаю , бо ти шизоїд-ненажера , тобі потрібно лікуватися у психіатра і терміново починати пити ліки . А з шизоїдними імбіцилами я не спілкуюся. По ообі вже давно галаперидол сумує.
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Я взагалі дивуюся , як багато людей приймають участь у цій темі , хоча вони не мають ні спеціалтної освіти в цьому питанні , ні ерудиціі.

Але кожен вважає за необхідне прийти сюди з якоюсь картинкою , затасканою по інших форумах до банальщини і оскомини , і написати , що доктор наук Фаріон дура :):):)

А хто може конкретно сказати , де і в чому доктор наук Фаріон помиляється і довести це ?
Впевнений , що ніхто !

Так у нас в школі двійочники всіх вчителів називали дураками ...
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Забр

Ты так часто строишь из себя подзаборного психиатра , что я тебе научу немного:
первый симптом шизофрении - это видеть в собеседнике шизофреника.

Второй симптом - это повышенный аппетит : смотри какую ряху ты нажрал , а тебе еле сорок лет - это еще возраст армянского мальчика !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Підкажіть , будь ласка , чи є на цьому форумі функція  "ігнор" , щоб не відволікатися на нерозумних ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Хто буде сперечатися , що іде війна з російським ворогом ? На російській мові пишуться накази , як нас убивати і нести нам горе , хіба цього мало , щоб забути цю мову ? Я б русский забыл только за то , что им разговаривал путин !

Про що тут сперечатись ? Ви б могли ще якось кволо дискутувати , якби все було тихо , Крим не забирали , ОРДЛО не окупували , наших людей не вбивалм і не катували , тоді було б важче зрозуміти необхідність українізації України , але тепер хіба це не очевидно !

Знаєте , як в СРСР говорили "Хто слушает джаз , тот Родину продаст !" , - і вони були праві. Любителі джазу дійсно часто були проти СРСР :)

Так і рускоязичниє українці - це потенційні пасивні жертви ворожої пропаганди , вони перші повірять , вони перші переймають такі слова , як нацики , унтерменші , упоротиє ... А це все вже симптоми ідеологічного грипу !
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Тепер по суті теми: а з чим ви , власне , сперечаєтесь ?
Хто із вас "русскоязычных" етнічний росіянин , наприклад , із уральської дєрєвні Пєтухово , Пєтуховского р-ну , Курганської області або із Когалима ? Я думаю , що мабуть ніхто.
Ви всі  окацаплєнниє українці , яких силою та хитрістю русифікаторська технологія із Москви привчила до чужого язика не питаючи вашої згоди , привчила через мезанізми зовнішнього впливу.
І це так вдарило вас в підсвідомість , що ви навіть агресивно захищаєте своє право бути русифікованим. Вам не смішно ?
У кого батьки ваших батьків розмовляли російською , хто із вас перші місяці життя чув російські слова від мами - етнічної росіянки ?
Хто тут розповідає , що потрібні цілі покоління для переходу на рідну мову у себе в Україні , коли вас ( або батьків тих форумчан , кому немає сорок років) русифікували у вас вдома за одну-півтори п'ятирічки ?

Тут модератор ( це ж треба ! ) написав "рагули с рождения" - це ж треба так окацапитись через російське ТВ !
Рогуль - це категорія культурна , а не генетична і не географічна.  Дивно , що він цього не розуміє.
І в його руском мірє , який він поповнює собою , рагулєй на порядок більше , ніж в Україні.

Ви подивіться  на такий момент: російськомовні дуже швидко переходять на образи опонентів , чого не скажеш про людей , які спілкуються українською !  Хіба це не рогулізм ?
[ Закрыто] Мова - символ держави!
 
Добрий день !

Перед тим , як підтримати обговорення , у мене питання до модераторів: "Тут були прямі грубі образи на адресу Олекси , а реакції з боку адміністрації я не бачив - це на вашому форумі нормально , можна ображти безкарно ?".
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!