Транцевые колеса

 Фото №1
 Фото №2
 Фото №3
 Фото №4
 Фото №5
 Фото №6
 Фото №7
 Фото №8
 Фото №9
 Фото №10
 Фото №11

Продам нові транцеві колеса із нержавіючої сталі (304) товщиною 1,5мм для ПВХ лодок. Протестовані на ПВХ лодках довжиною 2,6-3,6м із моторами: електромотор, 5 к.с., 15к.с. Управлінню мотором та руху не заважають. Обидва комплекти складаються і розкладаються елементарно легко, однією людиною без будь-яких інструментів.  Можливо складати лодку без демонтажу коліс.

 

Комплект 1:

Мінімальна комфортна висота транця, в місці кріплення коліс, 38 см. При даній висоті колеса не заважають руху та дозволяють складати лодку із колесами без проблем та дискомфорту. 

 

Ціна – 999 грн за пару.

Також, під кріплення даних коліс, є тримачі під спінінг, висотою 30см, із внутрішньої сторони лодки, як на ліву так і на праву сторони. Внутрішній діаметр – 3,5см. Можливі, подвійні тримачі.

Ціна – 70грн за шт. Можливо, довжина і кріплення під замовлення.

Комплект 2:

Мінімальна комфортна висота транця, в місці кріплення коліс, 45 см. При даній висоті колеса не заважають руху та дозволяють складати лодку із колесами без проблем та дискомфорту.  В даному комплекті можливо складати лодку частково без коліс, знімаючи (3-5 секунд без інструментів) труби і колеса.

Ціна – 999 грн за пару.

Також, під кріплення даних коліс, є тримачі під спінінг, висотою 38,5см, із внутрішньої сторони лодки, як на ліву так і на праву сторони. Внутрішній діаметр – 3,5см.

Ціна – 90грн за шт. Можливо, довжина і кріплення під замовлення.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!