Шукаєте де відпочити - курорт Пилипець чекає на вас!


Однією з найголовніших перлин Карпатського краю є високогірний курорт Пилипець. Він розташований біля підніжжя хребта Баржава, висота якого складає 1500 метрів над рівнем моря: гора Гемба (1498 м над рівнем моря), гора Магура-Жида (1517 м над рівнем моря), гора Великий Верх (1598 м над рівнем моря) та інші.
 
Якщо говорити про вибір місця, де відпочити, то Карпати - це ідеальний варіант у будь-якому випадку. Окрім свіжого повітря, чистих, корисних водоймищ та неймовірної краси гір, Карпатський край може похвалитися великою кількістю цікавих для відвідування місць.
 
Не менш цікавою є і теорія походження Карпат. Вважають, що гори, які розташовані одразу у декількох країнах Центральної Європи, утворилися в наслідок випливу магми з надр на поверхню Землі багато мільйонів років тому. У наш час території Карпат, що припадають на Україну, а це приблизно 10%, покрили смерекові та букові ліси. На альпійських луках, більш відомих як полонини, можна побачити густі зарості чорниці та брусниці. В літню пору року там пасеться багато овець.
 
Гранд Готель «Пилипець» з радістю прийме вас до себе в гості як влітку, так і взимку. У будь-яку пору року тут надзвичайно красиво, цікаво і завжди є чим зайнятися. В теплу пору ви зможете проїхатися на канатно-крісельній дорозі, яка в будь-яку пору року відвезе вас до гори Гемба, відвідати карпатський водоспад Шипіт, а неподалік курорту можна завітати до улюбленця всіх приїжджаючих у Карпати туристів - національний парк «Синевир». До речі, там можна на власні очі побачити та насолодитися красою найбільшого карпатського гірського озера. І взагалі, 13% Закарпатської території - то заповідна зона, яка включає в себе і національний заповідник «Шипіт», і Карпатський біосферний заповідник, і ландшафтний заповідник «Синевирське озеро». Взимку там працюють горно-лижні курорти, функціонує горно-лижна школа.
 
Якщо вам хотілося би провести свій відпочинок в Карпатах з басейном, то Пилипець може надати вам і таку можливість. Окрім відкритого літнього басейну з підігрівом, курорт пропонує такі СПА-послуги:
 
• класична російська баня на дровах;
• джакузі-басейн;
• фінська сауна;
• всі види масажу;
• карпатські чани в готелі.
 
Курорт може прийняти вас на активний відпочинок, який включає в себе такі види: прогулянки на кареті чи возах з кіньми, велосипедні маршрути, байкпарк «Пилипець», гірські піші маршрути, катання верхи на конях, катання на квадроциклах, політ на параплані, північна (скандинавська) ходьба, фототури, збирання ягід на полонині.
Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!