SPRO's KGB Chad Shad 180


У індустрії, яка складається з компаній, які постійно намагаються протистояти одна одній, щоб отримати перевагу, небагато речей викликає більший інтерес до продукту в світі риболовлі окуня, ніж співпраця. Коли ця співпраця об’єднує члена андеграундного руху та основного виробника продукції, результати можуть бути досить цікавими. Не від самого продукту, а від реакції громадськості чи ринку. Давайте подивимося на один із таких нещодавніх продуктів, SPRO KGB Chad Shad 180.



Проведіть будь-який час у такому андеграунді, світі великих наживок соціальних мереж, і зрештою ви натрапите на дискусію про популярного КДБ Чада Шада. Ця приманка з’явилася на сцені кілька років тому та завоювала репутацію найкращого ковзаючого кулака за гроші. У світі великої наживки така репутація неминуче призводить до дефіциту, що врешті-решт піднімає ці гроші вище, ніж у роздрібній торгівлі. Чим дефіцитнішою стає приманка, чим більшою стає легенда, тим вищий попит. Це шлях великої наживки.



Коли з’явилася новина про співпрацю KGB Swimbaits із SPRO для створення масової копії Chad Shad, реакція була неоднозначною. Пуристи іноді дивляться зверхньо на приманки масового виробництва, тоді як ті, хто бажає порибалити легенду, радіють. Що сталося? Через проблеми з виробництвом, які продовжують мучити світову промисловість у результаті пандемії, початкова доступність SPRO KGB Chad Shad 180 була невеликою, і ті, хто зміг схопити наживку, спробували скористатися перевагами, негайно перепродавши наживку вдвічі або вище. роздрібна торгівля. Мені незрозуміло, чи дійсно рибалки клювали на ці завищені значення, справа в тому, що це шлях великої наживки.



Десь наприкінці літа сталося неминуче — виробництво наздогнало попит, і тепер, здебільшого, SPRO KGB Chad Shad 180 широко доступний. Так про що ж приманка? Давай дізнаємось.



У якийсь момент я мав у своєму розпорядженні оригінальний KGB Chad Shad. Насправді, я думаю, що у мене було два. Захоплені періодом крутіння та торгування, ці приманки зрештою знайшли інші домівки в торгівлі іншими приманками, тому, на жаль, вони більше не в моєму розпорядженні. Це шлях великої наживки.



В ідеалі я хотів би мати можливість і надати порівняння, але оскільки у мене більше немає оригінальної смоляної приманки, я ловив SPRO KGB Chad Shad 180 виключно за її переваги. З огляду на це, це приблизно семидюймова приманка, вага якої трохи менше двох з половиною унцій. За стандартами великої наживки це все одно, що ловити джиг на чверть або три восьмих унції. Воно маленьке.



Вибір вудилища: хоча Chad Shad 180 може бути маленьким за стандартами великої наживки, це все ж досить велика приманка, щоб вимагати особливої уваги при виборі вудилища. На щастя, у цьому випадку SPRO та KGB об’єдналися над ще одним проектом, щоб допомогти позбавити вас здогадок щодо вашого вибору в стрижні – SPRO KGB Signature Series B79H. Це вудилище розміром 7 футів 9 дюймів із правильними специфікаціями для лову на Chad Shad 180. Я придбав таке для випробувань цієї приманки, але для загальних характеристик я б порекомендував палицю вагою до трьох унцій (3 унції) і насправді, бажано чотири, і побудовані з помірно-швидким конусом. Довжина може бути від семи футів (7'-0 дюймів) або більше залежно від ваших уподобань.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!