Як виміряти розмір пальця для каблучки


Хочете зробити подарунок собі або коханій людині? Уже підібрали каблучки "Золотий Вік"? Якщо ні, то просто завітайте у віртуальний каталог або магазин у вашому місті. І обов’язково дізнайтеся розмір пальця, щоб вибрати ідеальну прикрасу. Коли підібрати перстень вашого розміру, то навіть якщо ви не носите каблучки, то зрозумієте, чому не робили цього раніше. Звучні аксесуари — це наука. І нижче ми розкажемо, як дізнатися розмір своєї каблучки.

Золота каблучка

Як дізнатися розмір пальця самостійно

Каблучка, окрім того, що має бути красивою, повинна бути ще й зручною. Саме від неї залежить, наскільки комфортно вам буде робити повсякденні справи. Щоб стало зрозуміліше, просто уявіть: ви одягли масивну каблучку і цілий день готуєте. Або ж намагаєтесь займатися спортом з фаланговими каблучками. Звичайно, буде незручно.

Вимірювати пальці або ж планувати примірку можна не завжди. Не робіть:

  • у спеку або сильний мороз,

  • рано вранці (зазвичай у цей час пальці більш худі) та ввечері, коли вони можуть опухати,

  • під час вагітності,

  • якщо погано себе почуваєте,

  • після занять спортом.

Спосіб 1

Найпростіший. Візьміть лінійку та вашу каблучку, яку ви носите постійно, виміряйте внутрішній діаметр. Значення буде дорівнювати розміру. Наприклад, якщо ви наміряли 1,8 см, тобто 18 мм, то розмір, відповідно, буде 18. Упростити задачу можна, поклавши каблучку на листок паперу, обвести олівцем контур всередині і виміряти значення. Враховуйте лише, що якщо ви вибираєте широку модель, вона буде сидіти на пальці щільно, тому краще купити трошки більший розмір.

Спосіб 2

Деякі виробники пропонують скачати або відкрити на моніторі їхній лист-шаблон з розмірами. Зручно, але є одне НІ: у різних виробників можуть бути різні шаблони з розмірами. Тому якщо маєте намір купити прикрасу в іншому місці, звіряйтеся з шаблонами саме там та не забувайте про масштаб.

Спосіб 3

Взяти мірну стрічку, відрі паперу або нитки, виміряти обхват пальця нижче суглоба. Отримане значення розділіть на 3,14 — це і буде розміром. У чому тут важкість, так це у тому, що нитка чи стрічка не враховують товщину і ширину каблучки, її дизайн. Тому без погрішностей навряд чи можна буде обійтися.

Спосіб 4

Ненадійний, але він все ж таки є. Дехто вважає, що можна дізнатися розмір каблучки за розміром одягу. Але теорія працює не на всіх людях, є багато спірних моментів, тому брати до уваги його не треба — лише як можливий запасний варіант.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!