Favorite Synapse BFS Limited SYSBF-762M


Ну що ж, як обіцяв, напишу великий звіт про декільки нових снастей для себе.
Дякуючи Івану Самойлову, обзавівся я надцікавим прутиком передсерійним: Favorite Synapse BFS Limited SYSBF-762M у довжині 2,29м та з тестом 5-18гр. 

ИзображениеИзображение

Взявши його в руки, видався соплею, живий, на перший погляд видалося, що по верху там 18 грамами й не пахне. Проте, оснастивши його, продівши шнур у кільця, причепивши приманку, палочка отримала ідеальний джиговий кінцевий стрій (привіт усім, хто прути "на потрях" в магазинах оцінює).
Дуже легенький, з правильним строєм, сухий, чутливий і дуже кидючий. А якщо, ще й подивитись на те, що довгих лайтово-джигових прутів у серійному виробництві можна перерахувати на пальцях однієї руки, то їй взагалі ціни немає.
Якось все ж скептично поставився до надійності бланка спочатку, такий легенький, до 10гр головку кидати було дуже комфортно, далеко і силовим, а ось 12гр+3" (для еталону візьмемо за 3" та 2" Keitech Swing Impact в подальшому, бо ним ловлю найчастіше) було страшнувато. Проте, половивши десь з місяць, наприкінці літали вже силовим 14гр+3". 16гр теж можна, але бланк вже валиться. Та й підривом ловити верх для мене ставлю 12гр+3".

ИзображениеИзображение

По нижньому тесту - 5гр+2", причому на викиді метрів під 40, на піщаному дні все чітко в руку. На мулистому дні - по кінчику.
Тепер по рибі: покльовку 100гр окуня чути на самому викиді дуже чітко, дрібноту бланк не зливає. Взимку зловивши щучку 1700гр на течії поряд з корчами, патик не дав їй жодного шансу, просто тримаєш його на місці, вона давить, а бланк просто повертається сам назад, викачуючи її. Просто кайф.

ИзображениеИзображение

Про покльовки щуки та тички судака я взагалі мовчу. Просто удар током.
Що ще сказати, хоч від вобів я відійшов, по верху, як на мене - 80 Jackall Squad Minnow. Та й довжина патика все ж не для твіча. Тут коротше треба. 

ИзображениеИзображение

Спочатку подружив її з Daiwa Px68L з мілкошпулею, чесно сказати, катушка 160гр вагою, ще й маленька ну ніяк не в"яжеться на 76-й прут. Саме тому ідеально встала Daiwa Tatula CT100HL вагою 205гр з мілкою шпулею. До цього додалася ще й шпуля діаметром 34мм на відміну 31мм на Піксі. Тут комплект і відкрився. До цього я нічим так далеко кидати не міг і навіть не мріяв.
І, насамкінець, трохи ще про стрій патика: на закиді гнеться весь бланк як параболик, проте на проводці стає щось між фастом та екстрафастом. Просто бомба! Однозначно рекомендую прутик усім, коли він з"явиться в серії!

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!