Daiwa J-Braid Grand x8 Multi Color: зберігає зразкову продуктивність і додає вимірювання зміною кольору


Багато шуму навколо волосіні… і не дарма. Це найголовніший зв’язок між рибалкою та здобиччю. І визнаний J-Braid x8 Grand від DAIWA є обраною ланкою для багатьох прісноводних і морських кастерів, тролерів і дропперів (casters, trollers and droppers).


Ключовим моментом є тонкий діаметр J-Braid x8 Grand, який складається з несучої оплітки преміум-класу 8 із використанням лише найкращих матеріалів з Японії. J-Braid Grand 8x виготовлено із запатентованого IZANAS™, найсучаснішого матеріалу, який використовує 8 носіїв (carriers).


J-Braid Grand x8 у чотири рази стійкіший до стирання, ніж звичайний носій 4. Незважаючи на додані тримачі, J-Braid Grand x8 зберігає вузький діаметр і має добре тіло, щоб плавно лягати на шпулю. 

J-Braid Grand x8 славиться далекими закиданнями та шовковистою подачею волосіні з котушки. Крім того, його чутливість неперевершена, а міцність вузлів виняткова.


DAIWA представила J-Braid Grand x8 Multi Color, вимірювану волосінь для таких додатків, як глибоке ловлення (deep-dropping), оснащення живої наживки (live bait rigging) та джигінг (jigging), де калібрування довжини волосіні часто має вирішальне значення. Зміни кольору відбуваються кожні 10 метрів (33 ft) для точного розрахунку того, скільки шнура у вас вийшло. 

J-Braid Grand x8 Multi Color доступний у діаметрах: 15, 20, 30, 40, 50, 65, 80, 100 і 120 Lb, та поставляється в котушках по 503 і 3017.5 метрів (550 & 3300 yds).

Підібрати і купити плетений шнур для риболовлі ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!