Мікруха та змерзлі руки.


Всім привіт.

Субота виявилася вільною і по дому не потрібно нічого робити. Навіть для мене це було трохи дивно, так як в селі завжди знайдеться робота.

Тож рішення було одне, їхати на риболовлю! Питаня стало куди його їхати, так як я планував ловити з берега. Подумавши та погадавши на монетці), вирішую навідати один із ставків який знаходиться від мене 25 км. В наявності там є не крупна щука та гарні матроси. На вулиці не тепло, а належело мені їхати на скутері так як альтернативи іншого транспорту в мене просто не було, тай в добавок теплі рукавиці в Києві забув, тож мусив вдягти прості робочі.

Поки доїхав до назначеного місця то мої руки так заклякли, що майже ними не ворушив, прийшлося рятувати себе гарячим чаєм в найближчому магазині. Відігрівшись в магазині, доїжаю вже до свого горе ставка). 

Зібравшись, роблю монтаж на 2-х грамовій чебурашці та різним їстівним силіконом. На протязі пів години експерементів з проводками та приманками результату не приносять. Вирішую випробувати нову приманку від select tsunik 2". Так як ставок мілководний і є багато трави то проводив приманку рівномірно з потряхом, та паузами до трьох секунд і з третьої проводки ловлю малого. але такого очікуваного шнурка, який вилетів із під травки в пяти метрах від мене. Фото і на волю. 

Далі півгодини просто пройшли в пусту і вирішую поїхати на камні, де з лодки в мене ловилася щучка.

І знову дорога і знову замерзлі руки, і ось, я на місці. Щоб хоть якось розігріти руки. я помив їх у холодній воді, та витер їх рушником і руки від великого перепаду температур починають нагріватися, ті хто хочаб купалися на водохреща мене зрозуміють. 

Місце де я ловив з лодки починається у самого берега, сплошна стіна камиша і різкий обрив з глубиною до 4-х метрів. Голова 5 грам і білий Ballist від Luccky jonn, ця приманка була хітом у місцевої розбійнеці, але сьогодні було глухо. Міняв проводку, місця, приманки і навіть удару не побачив, я вже пошкудував. що не виплив сьогодні на лодці. хоча сьгодні на водосховищі їх було вдосталь.

Трохи розчарувавшись але не втративши оптимізм, вирішую переключитися на ловлю окуня. Шарнір на 1 - 2 грамах та твістери, виброхвости та різного роду слаги. Окунь був дуже вибагливий, йшов за приманкою аж до самих ніг, мені доводилося давати велики паузи та короткі потяжки. Основна маса окуня це 30 - 80 грам, в фаворитах у полосатого була фіолетова Ларва 1.6"

На одній з точок ставлю Select tsunik на 2-х грамах і роблю дальний закід під дальну бровку і тут дзвінок від мого друга Роми, у нас з ним розмови не короткі тому дістав наушники, поки це діло розпутав, з'єднав, то пауза у приманки вийшла приблизно хвилина, тільки-но я на тягнув шнур і тут покльовка із розряду відай спіннінг, і паравоз так як фрикцион був виставлений на окуня. В мене чуть ноги не підкосило, аще упираєть так, ну думаю явно за кіло, рибка довго не хотіла здаватися і якже чудово тягнути рибу га тонку та елегантну снасть. І ось через хвилину зявляється вона - Щука, точніше щучка, вагою не більше 400 грам. за таке задоволеня вона була нагородженна фотосесією та поверненням в рідну стихію. 

На жаль осінній день короткий, так вийшло, що щучка стала моїм останнім та завершальним хвостиком цього холоднога але такого чудового дня!

Всім НХНЧ

Комментировать
Над орфографією треба попрацювати. А блог чудовий.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!