Сімейство понтонів Sea-Doo Switch 2024 року


Sea-Doo Switch Pontoons - понтонний човен, створений для індивідуальних пригод


Це просто

Просте, інтуїтивно зрозуміле керування без стресу

Стрес не заслуговує місця на воді. Просте, інтуїтивно зрозуміле керування комутатором – це така друга натура, як їзда на велосипеді. Легко керувати, причалювати, запускати та завантажувати.


Повнофункціональна розвага для всіх

Понтон із серцем Sea‑Doo

Просторий, як понтон, але з усіма розвагами Sea‑Doo Life. Новий Switch Cruise Limited має дивовижну універсальність Switch і додає преміальний рівень комфорту та зручності, щоб покращити кожен аспект ваших днів на воді.


Володійте кожним дюймом

Повністю налаштовується від рейки до палуби

Зі зміною сімей та інтересів змінюється і Switch. Завдяки вражаючому набору інноваційних модульних аксесуарів, які відповідають потребам вашої родини, його можна легко адаптувати до будь-якого дня на воді.


Нічого подібного

Безпомилковий стиль і керованість

Немає нічого схожого на те, щоб сидіти за унікальними елементами керування Switch. Інтуїтивно зрозуміле керування з інтелектуальним гальмуванням і реверсом (iBR) зупиняє човен швидше та спрощує причалювання та керування.


Повністю індивідуальна посадка

Персоналізована зона розваг

Кожен дюйм площі призначений для задоволення будь-яких ваших потреб – навіть коли вони змінюються. Інноваційна система плиток дає змогу трансформувати макет на борту за лічені секунди без інструментів для неперевершеної адаптації.


Відчуйте поїздку

Сповнений хвилювання та впевненості

Дизайн Switch Tri-hull створює абсолютно нове відчуття на понтоні. Зовнішні понтони встановлені трохи вище у воді, додаючи впевненої стабільності та спритності.


Двигун Rotax 1630 ACE™

Сила грати

Кожен понтон Switch забезпечує неймовірну потужність завдяки перевіреному двигуну Rotax 1630 ACE. Система реактивної тяги пропонує негабаритне захоплення з рівнем маневреності, якого ніколи не бачили на понтонному човні.


Трейлер включено

Готовий вирушати

Усі човни Switch постачаються в комплекті з високоякісним причепом із порошковим покриттям прямо з дилера. Оцинковане покриття причепа також є необов’язковим.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!