Технології SEA-DOO: Інтелектуальна система очищення водомета (iDF)


Комфортна їзда на гідроциклі стає ще кращою завдяки можливості прочищати водозабірник, не встаючи з сидіння.


НЕЗВІДАНИЙ ДУШЕВНИЙ СПОКІЙ

Безтурботна поїздка

Залиште турботи на березі завдяки геніальній насосній системі очищення сміття, яка дозволяє прочистити водозабірник гідроцикла за секунди, не залишаючи сидіння.


ВІЛЬНО І ЛЕГКО

Кнопкове керування

Система проста і зручна у використанні. Керування системою здійснюється простим натисканням кнопки, розташованої на кермі.


ВИСОКИЙ І СУХИЙ

Залишайтеся сухими

Завдяки системі iDF ви можете очищати засмічений водозабірник без необхідності забиратися в воду. Це означає, що ви можете насолоджуватися поїздкою в сухості і комфорті.


МОЖЕ ВСТАНОВЛЮВАТИСЯ НА ТАКИХ МОДЕЛЯХ



Наступна інтелектуальна технологія водного транспорту від Sea-Doo пропонує новий рівень спокою. Інтелектуальна насосна система очищення сміття, або iDF, дозволяє водіям прочистити засмічений впускний отвір, не покидаючи сидіння свого гідроцикла. Стандартно для Fish PRO і GTX Limited і опціонально для GTX 170 і 230, iDF змінює потік води через впускний отвір, щоб очистити сміття, яке могло потрапити під час експлуатації плавзасоба. Це наступна інновація Sea-Doo, яка забезпечує безтурботну експлуатацію, яка дає більше задоволення, ловить більше риби та трохи покращує життя Sea-Doo.


Джерело: Sea-Doo

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!