Moots Express - перший гравієвий електровелосіпед з карбону


Протягом десятиліть компанія Moots була відома як виробник висококласних велосипедів з титану. Але тепер компанія анонсувала свій перший велосипед із вуглецевого волокна, який також є її першим електровелосипедом. Новинка під назвою Express призначена для їзди по гравію.



"Під час створення рами з Ti, яка забезпечує певний рівень стабільності та надійності, переваги Ti трубок втрачаються через кількість матеріалу, необхідного для кріплення великої батареї та потужного приводу", - заявляє компанія. "Коротше кажучи, нам потрібно було б використовувати стільки титану в місцях на рамі, щоб зробити їзду безпечною, що легендарні характеристики якості їзди були б втрачені".



Із заявленою загальною вагою 15 кг. (33 фунти) для розміру Medium, Express має повністю карбонову монококову раму, а також карбонову вилку, підсідельний штир і кермо. Потужність педалювання райдера доповнюється середньорозташованим двигуном Shimano EP801, налаштованим на 60 Нм крутного моменту. Максимальна електрична допоміжна швидкість можлива 45 км/год (28 миль/год).



Двигун живиться від знімної літієвої батареї Shimano ємністю 504 Вт·год, розташованої в нижній трубі. Повідомляється, що однієї 4-годинної зарядки вистачить на пробіг понад 161 км. (100 миль) у режимі Eco assist, залежно від місцевості. Водії вручну перемикаються між усіма п’ятьма допоміжними режимами за допомогою лівого перемикача, хоча вони також можуть вибрати режим автоматичного перемикання передач.



Деякі з інших ключових особливостей Express включають трансмісію Shimano XT 1 x 11 з перемикачами Ultegra; Гідравлічні дискові гальма Ultegra; сідло WTB Gravelier Ti; карбонова колісна пара Shimano GRX RX-870; і безкамерні шини Panaracer GravelKing SK 700 x 50c.


Звичайно, все це вуглецеве волокно та модне спорядження мають свою ціну - якщо ви хочете Moots Express, який зараз доступний на веб-сайті компанії, заплатіть $9'999.


Джерело: Moots

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!