Чернігівський рибоохоронний патруль прийняв участь у Дні довкілля


Щороку у третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля. З цієї нагоди та з метою привернення уваги громадськості до проблем засмічення водних об’єктів, правильного поводження із відходами, дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища, Чернігівський рибоохоронний патруль організував прибирання берегів водойм області від сміття.

17 квітня 2021 року працівники рибпатруля прибирали береги р. Стрижень в районі ландшафтного парку «Ялівщина» м. Чернігів, р. Десна біля м. Остер Остерської громади Чернігівського району, с. Змітнів Сосницької громади Корюківського району та с. Гірки Новгород - Сіверської громади.

Спільними зусиллями було вивезено з берегів річок скляні та пластикові пляшки, предмети побуту, різного роду пластикові вироби тощо. Сміття вздовж берегів водойм – ознака безвідповідально ставлення людей до оточуючого середовища. Особливе побажання громадянам: все ж таки прибирати за собою, адже це зробити зовсім не важко. І наступного разу приїхати відпочивати буде приємніше, коли берег гарний і чистий.

Закликаємо небайдужих громадян долучитися до прибирання берегів водойм своїх громад!

Пам’ятайте, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Зробимо разом ми нашу країну чистішою!

Враховуючи сатінарно – епідемічну ситуацію, що склалась на території області просимо дотримуватись карантинних вимог: носити маски. рукавички та зберігати соціальну дистанцію.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!