Фідер чи спінінг?


Шановні рибалки, нагадуємо, що наразі Держрибагентством спільно з Мінагрополітики розробляється експериментальний проект щодо видачі рибальського квитка.


У рамках такого запланованого нововведення, для розширення можливостей рибалок ловити більше 3 кг риби на добу у законний спосіб та напрацювання для цих можливостей необхідної нормативно-правової бази, Держрибагентством ініційовано онлайн-опитування.


Ми прагнемо краще зрозуміти потреби рибалок, дізнатися як часто ви рибалите, якому різновиду риболовлі надаєте перевагу та чи підтримуєте ідею впровадження рибальського квитка на тривалий період дії.


Наразі до опитування долучилося вже понад 1,5 тис. респондентів!


Пропонуємо всім рибалкам, зацікавленим у розвитку в нашій країні рекреаційного рибальства та риболовного туризму за європейськими стандартами, долучитися до процесу запуску експериментального проекту з видачі рибальського квитка шляхом участі в опитуванні, яке можна пройти до 5 травня 2023 року включно за посиланням.


 Довідково:


Рибальський квиток – це здійснення любительського рибальства в обсягах, що перевищують добову безоплатну норму вилову водних біоресурсів.


Тобто, ви як і раніше, можете ловити 3 кг риби + 1 шт., 30 раків тощо – безкоштовно.


Водночас за бажанням за встановлену плату ви зможете придбати рибальський квиток, який дасть можливість додатково наловити ще водних біоресурсів на законних підставах.


Слідкуйте за розвитком подій щодо запровадження рибальського квитка і не тільки ,підписавшись на телеграм-канал Держрибагентства і будете в курсі всіх актуальних подій.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!