Спіймано на корупції двох начальників обласних управлінь рибінспекції


Вчора, 28 березня, затримано під час отримання хабара двох начальників управлінь охорони, використання і відновлення водних біоресурсів та регулювання риболовецької діяльності - Запорізької та Донецької областей.

Операцію проводила СБУ спільно з прокуратурою - зловмисники були спіймані на гарячому. Вони якраз намагались поділити 100 тис. гривень, які отримали від жителя Донецької області. Чиновники надали цьому чоловіку "послугу" - пообіцяли не перешкоджати виділенню у користування водних об'єктів і не втручатись у господарську діяльність підприємця надалі.

Зараз проводиться досудове розслідування, суд обере запобіжну міру. А я от думаю - таких би затримань та через день, та протягом місяця. Тоді і можна було би повірити у зміни на краще...

Комментировать
Очень положительная новость.
хорошо, соглсен, но мало!
Багром за я..ця і в річку!!! Нормальних людей за спінінг ганяють, а тут "пообіцяли не перешкоджати" і полюбому цей "чоловік" захватив десь в селі ставок, що місцеві селяни мають за 70км їздити шоб хоч карася половити, а в свій ставок зась!!! Бо крутий дядько берданкою махає і кричить МООЄЄЄ!!!!!
Дав би Бог, щоб на цьому не зупинялись, в нас на кожному кроцы хабарники!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!