Страницы: Пред. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 След.
Рыболовам Хмельницкого

И я сегодня прибарахлился, взял у Андрея воблерочков, Танк и Грип. Попробую на Горыне голавлика соблазнить.

Кстати, никто не использовал при ловле карпа бойловую оснастку, только вместо бойлов скажем горох или кукурузка?

Цитата
Кстати, никто не использовал при ловле карпа бойловую оснастку, только вместо бойлов скажем горох или кукурузка?
Для гороха і кукурудзи продається силіконовий монтаж- суперово працює, і непотрібно мучитись з вязанням волосяного монтажу...

Я так понимаю что это о волосяной оснастке , если да , то ОЧЕНЬ даже использую . Правда в прошлом году почти полностью "присел" на хищника , но до этого кукурузу , горох , и даже "сендвичи" (кукур.+опарыш и т.п.) делал на волосяной(бойловой) оснастке . Очень даже рулит . Советую . Снасть (как вариант) такая .

Цитата
Для гороха і кукурудзи продається силіконовий монтаж- суперово працює, і непотрібно мучитись з вязанням волосяного монтажу...

Такой вариант тоже использовал , оценил бы на 4 по 5-ти бальной шкале . ИМХО рыба засекаеться чуть хуже , чем при класическом волосяном монтаже .

І ще пару фоток з Харківського сайта

Цитата
В воскресенье собираюсь на Збруч, есть 2 места, желающие пишите в личку

эх в неділю ніяк, може в понеділок?

Цитата
И я сегодня прибарахлился, взял у Андрея воблерочков, Танк и Грип. Попробую на Горыне голавлика соблазнить.

пробуй!!
29.04.2010 - мій перший і саме на Горині

І я такого хочу...
У нас в місті вже таких не половиш. Плотину за містом спустили і Смотрич дуже обмілів. Відповідно нормального головня вже важкувато відшукати. А на вихідних ще й всі розїджаються. Як варіант спробую завтра в селі пройтися по одному потічкові, який впадає в Бакітську затоку. Правда я там вже сто років не був. Але треба спробувати. Все одно іншої альтернативи не буде. :cq:

Цитата
Да ви хоть по батареям ложками тарабаньте,:bj: раніше ніж в березні вона не прийде...
Пи.си Хоча і в самого вже ломка за спіном!!!!
Ломка збивается на дальних гречанах.Кому невтерпёж ,можно пойти покидать,там полюбому растаело.Но вот есть ли смысл,вода мутная течёт,а на льду тааааакие баталии развиваються.Вот в субботу поеду покажу.:bd:

Цитата
Я б пішов би але незимовий я рибак, .... але попробувати хочу.....
В тому році був на Гідро 1 раз. Не бачив жодної покльовки. Може я не там ловив. Водойма сподобалася. Дуже хочеться ще раз побувати.
Я тут на фотці відмітив де у мене стояли жерлиці. Квадрат D2 i E3. Глибина там від 0,75 під очеретом до 1.7 метрів ближче до центру.
Vovka, ты знаєш Гідро, як своїх пять пальців. Підкажи, де краще щучка ловиться.  Можна в лічку. Може ще хтось поділиться. Буду вдячний.

Цитата
сплюнь!! ЕЩЕ ТРИ МЕСЯЦА ПО ЛЬДУ БРОДИТЬ
это ж с ума сойти можно:be:, пол зимы уже позади вот о чем нужно думать
скоро весна и  понеслось....:spin::udochka::schuka::schuka:

Цитата
Хоть і пінгвінів тут хватає, вазможно даже закідають камнями (главне не палками:bj:) но чую пора нам вдарити в наші бубни і відкрити опозиційну тему "Будем шаманіть весну" або "Гаспада, льод тронулся":do:
Да ви хоть по батареям ложками тарабаньте,:bj: раніше ніж в березні вона не прийде...
Пи.си Хоча і в самого вже ломка за спіном!!!!

Давненько наші Хмельницькі рибацюги не викладали красочних блогів, думаю прийшла пора для Сані Bass написати шедевр, бо тема для цього блогу ой яка цікава...
PS. Вітаю!!!:bp: Де хто знає про що іде мова... А хто не знає - чекаймо!!!:do:

Bass блог давай!!!!:bi::bi::bi:

Цитата
Bass блог давай!!!!:bi::bi::bi:
Будь ласка :af:

Правильно, по-рыбацки провели праздники,блог супер, результат отличный!!!

Цитата
А ми с Sasha-st  сегодня после обеда на дубовском тоже удачно порыбачили!!! Я 13 карасей а Саня тридца...........................:al:
Кароче посидели на славу:dk:
Но хапал он их скажу я вам ну как на смайлике:bo:
Без труда не вытяниш и рибку из пруда:du:
Кастян, спасибо за компанию, и в добавок к твоим словам добавлю фоточку.

Цитата
Кастян, спасибо за компанию, и в добавок к твоим словам добавлю фоточку.

Саша, спасибо за вчерашнее приглашение! Но только вернулся с дачи, да и снасти пока там оставил. А так с удовольствием составил бы вам с Костей компанию. Крупный карась в прилове проскакивал?

Был вчера с братом в с.Росохи.Как результат нашего лова  4 щуки(ездили конкретно на хищника)1шт1.5-1.7кг,2шт 1-1.2кг,1шт 0.6кг.Ездил согласно календаря который кто то выкладывал на форумеhttp://www.rubhoz.com.ua/-БРЕХНЯ

Цитата
Был вчера с братом в с.Росохи.Как результат нашего лова  4 щуки(ездили конкретно на хищника)1шт1.5-1.7кг,2шт 1-1.2кг,1шт 0.6кг.Ездил согласно календаря который кто то выкладывал на форумеhttp://www.rubhoz.com.ua/-БРЕХНЯ
А сколько билет стоит?

Цитата

На рахунок календаря-підтримую...все навпаки)коли писало кльов - 1-2 брало класно, коли 7-8 кльов майже не спостерігався...провіряв на мирній...
п.с: можу і помилитись бо провіряв в різних місцях, хоча і там і там риба є 100%)

Поки Саша завойовував призи, я відкривав собі сезон фідеру на Дністрі.
Ось.:dh:

я тоже конечно дома не сидел, а бродил по берегам одной из красивейших речек Подолья - ЗБРУЧЕ!!
вместе с andre777 мы искали голавлика и таки нашли:df:

рыбалка получилась отличной, ключик к головлю был подобран (в виде головастика сделанного нашим умельцем shbv) удары почти на каждой проводке, сходы, подсечки - вообщем адреналина аж через край, уже с нетерпением жду выходных что бы туда вернутся:bo:
жаль трофеев не попадалось, не щетая схода достойного экземпляра у моего напарника, но это только начало:bf:

да, местные на майского жука бомбят по полной:bg:

Цитата
А сколько билет стоит?

50грн. с человека с лодки,30гнр помоему(точно не знаю просто никогда с берега там не ловил)с берега.Лодку можно там взять за плату(от15-30грн)в зависимости от количества мест.

Цитата
Поки Саша завойовував призи, я відкривав собі сезон фідеру на Дністрі.
Ось.:dh:

А что за место такое красивое(ПЫЖЕВКА?)ЕСЛИ НЕ СИКРЕТ

Слобода. Та шо велика

вот собственно и он - Збруч

Цитата
О,молодцы,отголавлились.Класс.Пора и мне размочить голавлюшку.

Цитата
О,молодцы,отголавлились.Класс.Пора и мне размочить голавлюшку.
я сегодня как дурак, так как вчера взяв того что на фотке и замочив это дело лег спать и до вечера:bm::bm:, решил адаптироваться, выехал туда же сегодня, взял 1 минимала на 44, фотка будет завтра...ЗЫ курили все как на майского так и на экраны, хотя за сегодня поимел опыта на долго, навыки голавля понял шушуть))
Кстаті Бодіни головастікі рулять)))

Цитата
А не поделитесь ли секретом где это прекрасное место?

P. S.
Был 1-3 между Мартынковцами и Бубновкой. Вода скакала буквально на глазах. После первой ночи уровень ее упал сантиметров на 20, после второй на столько же поднялся. Клева соответственно не видели. Ловился только йоршик. И попался один карандашик на виброхвост.

Нда, рыбылка за выходные в округе города Изяслава особо не порадовала. Был на горыне, плотвичка как назло на майские праздники взяла отгул, хотя экранщики ловили будь-здоров. Хищник последовал примеру плотвы. Даже на хруща местные уловов не видали. Одна отдушина - это карасик на обводном канале Сахновец, хоть и мелковатый, зато брал. А вот местным на мормышку в зарослях деревьев, которые в водичке, попадались не плохое экземплярчики. Будем ждать следующих выходных.

Товарищи рыболовы!Подскажите куда можно поехать карасика подёргать?Желательно безплатно))
Ато в понедельник хочу "отпразновать"второй день победы=)

Цитата
Товарищи рыболовы!Подскажите куда можно поехать карасика подёргать?Желательно безплатно))
Ато в понедельник хочу "отпразновать"второй день победы=)

Буду краток - "Дубовский"

Видел в фотоотчёте.А в Маломоленцах,Головченцах как обстоят дела??

з.ы в голавля рот широкий(прямой,не вверх или внизу загнутый,ну как в карася токо намного шире),а тела длинное ,плавники красные??ато второй год на днестре ловлю"такое"на червя вместе с бычками а незнаю что ето.Думаю или вырезуб или голавлик.

Цитата

з.ы в голавля рот широкий(прямой,не вверх или внизу загнутый,ну как в карася токо намного шире),а тела длинное ,плавники красные??ато второй год на днестре ловлю"такое"на червя вместе с бычками а незнаю что ето.Думаю или вырезуб или голавлик.

По твоєму опису ця рибка має назву РИБЕЦ!

Цитата

Загнут вниз рот у подуста если я не ошибаюсь, а голавль на подобии плотвы, ток толще и с большим мясистым ртом

И у рыбца,токо он немного не такой,которого почти не осталось в Днестре.Ну значит я голавликов ловил)
А как дела в Головченцах,Ярославка,Маломоленцы??

Цитата
я сегодня как дурак, так как вчера взяв того что на фотке и замочив это дело лег спать и до вечера:bm::bm:, решил адаптироваться, выехал туда же сегодня, взял 1 минимала на 44, фотка будет завтра...ЗЫ курили все как на майского так и на экраны, хотя за сегодня поимел опыта на долго, навыки голавля понял шушуть))
Кстаті Бодіни головастікі рулять)))

сам за 100 км. на голавлика, тебе конкретно цапануло друже (хотя не факт що я не зробив би такого:bm:)

накурився разом з месними :by:, а куди ж ти подався без "секретної зброї"
негайно звяжись з shbv_

Цитата

Підуста ні з ким не сплутаєш. Як і його покльовку. Ловиться він переважно на різного роду тістові насадки. Принаймні мені на тваринні наживки не попадався. Як правило попадається разом із підлящиками. Але коли попадаєш на кльов підуста вже про ляща забуваєш. Рибець дуже схожий на плотву. Окрім писка і плавців. Вирезуб - зникаючий і дуже цінний вид. Жирнющий до нестями! Бачив його лише одного разу. Та й то швагрові на базарі в якості плотви підсунули минулої зими. При чому ще й скинули ціну, бо ніхто не хотів цю дивну "плотву" купувати. А дарма. Смакота ще та була. Раніше в Дністрі і Бугу його було валом. Вирезуб із мареною та ковблями правили балом на Дністрі. Принаймні це із згадок мого батька, який виріс на Дністрі. Кленя я вирізняю від інших пліткоподібних широким та темним лобом. І дійно саме клень досить часто попадається на хробачка. Хоча назвати його гурманом даної наживки також не можна.

подскажите пожалуйста как поднять рейтинг, заранее благодарен

Цитата
подскажите пожалуйста как поднять рейтинг, заранее благодарен

Ого ,а как это тебя угораздило в такие минуса залезть??:bn::ai:

Цитата
Ого ,а как это тебя угораздило в такие минуса залезть??:bn::ai:

та было дело, ни какого криминала

Цитата
Буду краток - "Дубовский"

А как там на счёт оплаты, а то ходили слухи, что с 1-го мая сделают его платным. Таки хотят с народа дань снимать, видно кого-то жаба давит, что столько деньжат пролетает мимо. Хотя по закону сначала надо зарыбить водоём, ну а  уже потом, после того, как выростишь рыбку собирать дань...:bw:

Сьогодні результативно опробував Ponton-21 Red Rag 36F SR. Воблерок убивчої сили , результат 10 голавліків від 400 гр. і трошки більші. Рекомендую, струю на перекаті тримає ідеально. Рибачив з 6.00 до 7.30год. ранку.

Привет всем, подскажите плз. какой-то водоемчик не далеко, что и на что ловиться, вообщем нужно максимум инфы про него, хотим с тестем в понедельник поехать карася подёргать, а вот куда ехать пока не знаю. Можно в личку. Спасибо.

Тоже самое хочу узнать!Можна тоже в личку)

кто нибудь,где нибудь видил такую оснастку.Её еще коромыслом называют.Очень нужно.Раньше их полно по магазинах было,а сейчас пропали и не завозят.

есть вариант поехать в воскресение или скорее в понедельник на голавлика, остальной хищник тоже там есть, желающим писать в личку или аську, будем кумекать:cd:

Цитата
та было дело, ни какого криминала

Таки зовсім ніякого?:do:
А це чий пост другий зверху?:ag:

Люди допоможіть пжл....Ось хотів зробити поводки з антизакручуватилем...купив термотрубку але незнаю чим правильно гріти(від кип'ятка ефект-0,а свічка/сірник -претена лєска рветься...хотів запитати як правильно щоб не погіршувати ефективності нитки??:bn:

Цитата
Люди допоможіть пжл....Ось хотів зробити поводки з антизакручуватилем...купив термотрубку але незнаю чим правильно гріти(від кип'ятка ефект-0,а свічка/сірник -претена лєска рветься...хотів запитати як правильно щоб не погіршувати ефективності нитки??:bn:

По правильному в кип'ятку.

Цитата
По правильному в кип'ятку.

Я пробував!Не допомогає(((

Цитата
Я пробував!Не допомогає(((

Як це не допомагає???
опускати термоусадку треба в КИП"ЯЧУ ВОДУ
тільки що пробував, все нормально виходить!

я опускав у воду, яка тільки закипіла і залишав на 3-4 хв ... результат-0(може просто трубки я купляв в епіцентрі і вони не зовсім такі?)ну я ще спробую в кипячу кинути)

О нарешті вийшло)Дякую за пораду)

Цитата
О нарешті вийшло)Дякую за пораду)

Дякую забагато!
пляшки вистачить:ah:

фото того що зробив ФСТУДИЮ!!!

https://www.rybalka.com/office/files/6810/ -ось що вийшло...суворо не судіть) вийшло не дуже естетично бо 1 раз робив)

Цитата
https://www.rybalka.com/office/files/6810/ -ось що вийшло...суворо не судіть) вийшло не дуже естетично бо 1 раз робив)
Трохан тебе поправлю http://illya133.rybalka.com/album/6810/
Так нам буде видно

угу)так краще)

Цитата
Трохан тебе поправлю http://illya133.rybalka.com/album/6810/
Так нам буде видно

Краще придбай спеціальний поводковий шнур в жорсткому плетінні,бо як на мене то ці трубки будуть більше відганяти рибу:bu:

Цитата
Краще придбай спеціальний поводковий шнур в жорсткому плетінні,бо як на мене то ці трубки будуть більше відганяти рибу:bu:

В некотором смысле я с тобой согласен. Но если клюет то и с трубками будет брать, проверено. Когда-то в качестве противозакручивателя для эксперемента взял белую изоляцию провода, брало не хуже чем без нее.

Цитата

Я конечно не супер спец;но на мое мнение длина термофитной трубки должна  быть такой что бы крючек не доставал до вертлюжка(немного больше половины поводко)- тогда будет смысл в этой трубке:bq:

Цитата
кто нибудь,где нибудь видил такую оснастку.Её еще коромыслом называют.Очень нужно.Раньше их полно по магазинах было,а сейчас пропали и не завозят.

Это спинер-бейт ..... или что-то  похожее на него..... В "Карпе" были Джексоновские .....

Ну незнаю)Опробую і потім скажу чи є сенс робити такі антизакручувателі і чи впливають вони на покльовки....

Граждане  рыболовы может кто то что то знает про ставок в Водычках.Сколько билет и что там сейчас ловится(в основном интересует карп)и на что.:ah:

Цитата
Элементарно делается. Брал с поломаного зонтика стальные пружинки и с них делал, лепесток блесны делал с пропки от пива. Снасть прекрасно тем что роботает как незацепляйка.

Цитата
Граждане  рыболовы может кто то что то знает про ставок в Водычках.Сколько билет и что там сейчас ловится(в основном интересует карп)и на что.:ah:

Вроде, как бы, в прошлом году спускали! Так что надеяться на экземпляры:bh:

Цитата
Вроде, как бы, в прошлом году спускали! Так что надеяться на экземпляры:bh:
И я слышал что спускали!!!!

Цитата

я видел его спущеным в позапрошлом  году , если я не ошибаюсь...

да, ставок спустили...Хотел зимой там на жерлицы половить и мне сказали, что он спущен

Цитата
Элементарно делается. Брал с поломаного зонтика стальные пружинки и с них делал, лепесток блесны делал с пропки от пива. Снасть прекрасно тем что роботает как незацепляйка.

За совет,на счет,пружин от зонтика,большое спасибо,а то я ни как не мог подобрать материал что бы самому сделать.А так вещь очень не плохая.И как не зацепляйка работает,и на много эфективней и универсальней чем спинербэйт.

Всем привет, вот так вот отловился сегодня под Красиловым, ездили с тестем, ловили где-то с 9-30 до 15-00, клёв был постоянным, мастырка, (гороховая), быстро заканчивалась, людей было много, но не очень, народ карпов под 1,5 кг тянул. У тестя 3,5 кг., у меня 8,4 кг..

Вчера (10 мая) , ездил на карпа, результат -0, но заметил что сильные порывы ветра сбивают майских жуков в воду и когда из относит метров 15-30 от берега вода вокрух них начинает бурлить. Собираю снасть спининг (щука) вешаю сбирулиновский поплавок( 22 гр.), поводок флюрик 60-70 см., маленький тройник. Цепляю майского жука и в бой. Результат 10 кг ( от 400 гр до 1200 гр ).
P.S. 1 Как показала практика цеплять жука лучше сверху между крыльев (меньше сходов)
2 жук должен быть живой, берёт только сверху.
3 можно пробовать и другие поплавки, но он их боится ( из трёх снастей 90 % поклёвок на сбирулино)
4 перед ловлей соберите горсть жуков и 3-4 местах киньте в воду и поймёте есть ли смысл ловить , а если есть то в каком месте,(лучьше всего с подветренной стороны
и наличие деревьев)

Извините что без ФОТО, телефон умер.

СПАСИБО ЗА ответы!!!!!

Цитата
Всем привет, вот так вот отловился сегодня под Красиловым, ездили с тестем, ловили где-то с 9-30 до 15-00, клёв был постоянным, мастырка, (гороховая), быстро заканчивалась, людей было много, но не очень, народ карпов под 1,5 кг тянул. У тестя 3,5 кг., у меня 8,4 кг..

на якому ставку ловив? біля заводу оболонь чи іншому? скільки білет коштує?

Цитата
Вчера (10 мая) , ездил на карпа, результат -0, но заметил что сильные порывы ветра сбивают майских жуков в воду и когда из относит метров 15-30 от берега вода вокрух них начинает бурлить. Собираю снасть спининг (щука) вешаю сбирулиновский поплавок( 22 гр.), поводок флюрик 60-70 см., маленький тройник. Цепляю майского жука и в бой. Результат 10 кг ( от 400 гр до 1200 гр ).
P.S. 1 Как показала практика цеплять жука лучше сверху между крыльев (меньше сходов)
2 жук должен быть живой, берёт только сверху.
3 можно пробовать и другие поплавки, но он их боится ( из трёх снастей 90 % поклёвок на сбирулино)
4 перед ловлей соберите горсть жуков и 3-4 местах киньте в воду и поймёте есть ли смысл ловить , а если есть то в каком месте,(лучьше всего с подветренной стороны
и наличие деревьев)

Извините что без ФОТО, телефон умер.

З твого посту не зовсім зрозуміло, ти коропа ловив чи головня?:cg:

Цитата

Типа щука :)

Цитата

Белый амур

на выходных тоже дома не сидел :drill2:
http://dimon25.rybalka.com/photo/view/6855/

Цитата
на выходных тоже дома не сидел :drill2:
http://dimon25.rybalka.com/photo/view/6855/

В мене був ще один зачотний трофей, який я випустив, як тільки возьму в Славіка фоту то виложу

Я тоже 10-го числа ездил на карпа правда в этом виде рыбалки мы с братом не сильны но все равно поехали в Россохи.Результат 1 карп около килограмма и 20шт плотвы и тут и сказалась наша не опытность.Начали запутываться поводки и снасть много времени стояла без дела так что век живи век учись,тем более что перед выходными эту тему на форуме обсуждали.Соседи словили 2шт по 5кг ну они я так понял спецуры!!

а когда вы были, щуку кто то ловил ?

Цитата
а когда вы были, щуку кто то ловил ?

Я пару раз бросал не смог удержаться правда с берега ну все таки одного щуренка зацепил,а людей много было по карпу по щуке ни кого.Ноя тот ставок хорошо знаю щука в тот день с лодки должна была брать

Цитата
на якому ставку ловив? біля заводу оболонь чи іншому? скільки білет коштує?
Нет, на другом в лесу под Красиловом, свок там частный, хозян тестя друг, по белетам там не ловят, только свои.

вот так мы с кумовьями порыбачили в понедельник...
улов около 15 кг карася + 2 шт амурчика по 2,5 -3 кг каждый...

Завтра хочу поехать на голавлика, кто хочет составить компанию пишите в личку или аську

Цитата

Где, если не секрет. А то руки чешутся, а поэхать некуда. Можно в личку...

Цитата
Завтра хочу поехать на голавлика, кто хочет составить компанию пишите в личку или аську

А куда ехать и какие снасти надо? Я просто ниразу не ловил голавля

Цитата
А куда ехать и какие снасти надо? Я просто ниразу не ловил голавля

снасти надо любые,или на спининг воблера блесны или на поплавок на жука!
Пока еще решаем,на щуку или головля,если есть желание с нами,велкам,еще есть место!

Цитата
Нет, на другом в лесу под Красиловом, свок там частный, хозян тестя друг, по белетам там не ловят, только свои.
Я то сам живу в Красилове , в лесу ставков не знаю ... а билет нынче  по 35 грн. на млинах , а на гидро по 15 был последний раз

Цитата
И где такие ловятся????

Цитата
Я то сам живу в Красилове , в лесу ставков не знаю ... а билет нынче  по 35 грн. на млинах , а на гидро по 15 был последний раз
Там по середине островок с домиком для пьянок, там раньше какой-то дом отдыха был 3-х этажный корпус стоит, вальер с кабанами прямо при въезде, билетов там нет.

Цитата
Там по середине островок с домиком для пьянок, там раньше какой-то дом отдыха был 3-х этажный корпус стоит, вальер с кабанами прямо при въезде, билетов там нет.

А ну так ето называется ,с. Слобідка , директора агрегатного завода пана Королюка база отдыха , есть там там такое сам там был , но рыбы не ловил , водку пили , знаю что там есть какая хоч рыба , карп по 16 кг , сом , ну а карася там немерено , там руку в воду опусти и уже клевать будит..

Цитата
А ну так ето называется ,с. Слобідка , директора агрегатного завода пана Королюка база отдыха , есть там там такое сам там был , но рыбы не ловил , водку пили , знаю что там есть какая хоч рыба , карп по 16 кг , сом , ну а карася там немерено , там руку в воду опусти и уже клевать будит..
Да наверное это место, а пан Королюк тестя хороший товарищ, да рыбки там хватает...
:dn:

Вот так съездил на голавлика, но он не попался, только холостые ударчики...попались 2 щучки

Цитата
Да наверное это место, а пан Королюк тестя хороший товарищ, да рыбки там хватает...
:dn:

Три года назад я был там с друзьями с ночевками пару раз по знакомству. Место классное для отдыха и рыбалки Рыбачил возле крайнего домика с права на мостике. Карпики попадались до 2 кг,а так  в основном карась 300-500гр. Хочу спросить или там на базе еще живет охранник дядя Толя с женой?

Цитата
Хоть і пінгвінів тут хватає, вазможно даже закідають камнями (главне не палками:bj:) но чую пора нам вдарити в наші бубни і відкрити опозиційну тему "Будем шаманіть весну" або "Гаспада, льод тронулся":do:

Цитата
Мужики,Вы чего.Ещё месяца два ,ато и три по льду нам бродить.
За буры и на рыбалку.

Как насщет ловли с лодки, запрет вроде на малых, средних,  водоемах до 20.05??? Или все еще прийдется сушить весла?

Был вчера в Колыбани на карьерах ,ездили на щуку на лодке.Клевала плохо целый день, но клевал окунь довольно нормальных размеров.Итог: вечером 2 щучки по 600 гр,и 12 окуней на протяжении всего дня.:ca:

Хочу выразить огромную благодарность магазину " У СОМА", и в частности Андрею за предоставленные скидки и консультацию

Цитата
Три года назад я был там с друзьями с ночевками пару раз по знакомству. Место классное для отдыха и рыбалки Рыбачил возле крайнего домика с права на мостике. Карпики попадались до 2 кг,а так  в основном карась 300-500гр. Хочу спросить или там на базе еще живет охранник дядя Толя с женой?

Да живёт, я как раз опять только что оттуда вернулся

Всем привет, я опять из Красилова, в этот раз тесть меня обловил, (железный садок это тестя улов)

Цитата
Всем привет, я опять из Красилова, в этот раз тесть меня обловил, (железный садок это тестя улов)

чё за зверь в железном садке???

Цитата

Толково!Что тут скажеш.

Да, не кругом тепер так половиш...

http://kriminal.tv/news/history/240510h1.html

Цитата
http://kriminal.tv/news/history/240510h1.html
Ця проблема не тільки в одному конкретному містечку. В нас в Чорткові така сама проблема. Діло в тому що чиновники так бояться вийти з своїх кабінетів і подивитися на світ божий що це прямо дивно. Вони напевно думають що за час їх відсутності в кабінеті хтось може заняти його крісло. От і вся робота в них заключається в відписці і перестановці бумажок з місця на місце, а реальної роботи ніякох. Відмолвка одна, - немає коштів.

В пятницю я, Саня bass__ і Андрюха Soma їздили на відкритий чемпіонат Рівенської області з лову хижої риби спінінгом з берега, можете передивитись невеликий блог написаний Басюком.

Цитата
В пятницю я, Саня bass__ і Андрюха Soma їздили на відкритий чемпіонат Рівенської області з лову хижої риби спінінгом з берега, можете передивитись невеликий блог написаний Басюком.

Спасибо МУЖИКИ!!! ПОЧИТАЛ И  СРАЗУ ОТВЛЁКСЯ ОТ ПОВСЕДНЕВНЫХ ЗАБОТ!!!! МОЛОДЦЫ ТАК ДЕРЖАТЬ!!!!!!!!!!!!!:mesto_1::mesto_1::mesto_1::mesto_1::mesto_1:

Цитата
чё за зверь в железном садке???

Коробчик
:bd:

Цитата

Привет. Был на Млынках, Валера (егерь) все обищает Карпа на 2-3 кг и карася до 1кг.. просидя 7 часов со стороны Красилова (в заливчике) возле поля, результат плачевный, 1 карасик как пачка сигарет, и карпик на 50 грам. Рыбка была отпущена, впечатление паршывое :( Прошлый год был намного успешней. Еще разок попробую, если результат нулевой, закрываю водоем, хотя он достаточно перспективный.

Цитата
Привет. Был на Млынках, Валера (егерь) все обищает Карпа на 2-3 кг и карася до 1кг.. просидя 7 часов со стороны Красилова (в заливчике) возле поля, результат плачевный, 1 карасик как пачка сигарет, и карпик на 50 грам. Рыбка была отпущена, впечатление паршывое :( Прошлый год был намного успешней. Еще разок попробую, если результат нулевой, закрываю водоем, хотя он достаточно перспективный.
А как на гидро с хищником.?

Цитата

2 недели назад шеф ездил, с лодки 2 щучки до килограмчика...

2All: Ребят, а кто может дать информацию о водоемах Ружуленец и Водычки... был в том году, карасик на лодошку, но впечатление приятные :) хотелось на эти выходные занятся любимым делом :)

Цитата

что то я не пойму гидро и млыны - это разные водоемы:confused:

в субботу тоже был на млынах (правда больше занимался шашлыком а не удочками) словил несколько плотвичек и окунька - все отправилось в родную стихию!

да, а за кувшинками окунь устраивал "мясорубку мальку", жаль без лодки там делать нечего

Цитата
Да Дім, водойми різні, але знаходяться в одному каскаді......

Цитата
То все є Случ, арендарі походу окремі, де на шару половити можна взагалі фігня.. за Красиловом на Млини прямо, на гідро - на право в сторону заводу...

"Млыны" зачаровывают своей красотой, отлично провели время

Цитата
"Млыны" зачаровывают своей красотой, отлично провели время
Здарова , а где улов?

Цитата

в субботу тоже был на млынах (правда больше занимался шашлыком а не удочками) словил несколько плотвичек и окунька - все отправилось в родную стихию!

да, а за кувшинками окунь устраивал "мясорубку мальку", жаль без лодки там делать нечего
Пару постов назад

Мужики на днях в Хмельницький привезли солідну партію відомих воблерів від фірми Jackall bros, є модельки яких в період дефіциту спінінгісти зі всієї України шукають...:ap: Короче є Giron, Tiny magalon, chubby  -в різних розмірах і заглиблення.... Є також і нові моделі. Це все привезли хлопці, що торгують на речовому ринку. Кому цікаво, за подробицями в лічку або по тел......

вчера жена была на корпоративе в Винницкой области (Южный Буг)
блин, я как фотки посмотрел -  всю ночь голавль снился:schuka:

Цитата
блин, я как фотки посмотрел - всю ночь голавль снился
Сам помучався і хоч щоб всі страдали))) Да місця супер, може туда рванути)?

рванути не проблема, треба тільки команду зібрати - відстань все ж десь під 150км.
бажано з ночовкою (давно хочу половити кленчука вночі, а там ідеальні умови для цього)
до речі там є база відпочинку, кому в палатці страшно може зняти домік:ca:

Ребята, подскажите где в Хмельницком можно малька карпа купить? нада зарыбить пруд. мой тел 093 630 26 3шесть

Не знаю как в Хмельницком а в Старой Синяве есть.
Фесюк Владимер Васильевич ( начальник Старосинявского рибгоспу ) тел. раб.: (03850) 2-10-42, моб.: 0673778167

в Рыжулинцах очень мало воды... клева нет вообще ! а если и ехать то не на выходной ...народу тьма... билет 30 грн.

Цитата
в Рыжулинцах очень мало воды... клева нет вообще ! а если и ехать то не на выходной ...народу тьма... билет 30 грн.

Сейчас походу ни где не клюёт

Исходя из своих последних рыбалок , и по расказам товарищей рыба действительно очень плохо ловится!!!

Так всегда не будет !!!:dh:

дощ сламав всю маліну

Цитата
Був на млинах , тыльки що прийшов , дощ сламав всю маліну
А скільки там білєт коштує і як зі щукою?

Цитата
А скільки там білєт коштує і як зі щукою?

А фіг його знає, щука там є але треба на лодці і їхати під ліс... а за білет я сьогодні не встиг заплатити , просто небуло орендаря на ставу , погода херова того й небуло , за білет я був позавчора там були хмельничани сиділи на карпа платили по 25 грн .. я так поняв він бере з кого як , але вони просиділи сутки ніодної покльовки , карасик маленький та пару окунів , а спінінгів в них було штук по 10...

Цитата
А фіг його знає, щука там є але треба на лодці і їхати під ліс... а за білет я сьогодні не встиг заплатити , просто небуло орендаря на ставу , погода херова того й небуло , за білет я був позавчора там були хмельничани сиділи на карпа платили по 25 грн .. я так поняв він бере з кого як , але вони просиділи сутки ніодної покльовки , карасик маленький та пару окунів , а спінінгів в них було штук по 10...
дякую за відповідь, як на мене то з лодкою краще вже на гідро, місця там щучі, дуже заманчиві

Цитата
дякую за відповідь, як на мене то з лодкою краще вже на гідро, місця там щучі, дуже заманчиві
Да неспорю на гідро щущки хватає , і линок там славний бере , де я його і ловив , але зараз там рибаки між собою говорять, що орендарі понасипали якоїсь шняги під берегом риба клювати взагалі відмовляється...

Та зараз глушняк візде

Зловив 14 окунів 1-го линка та пару джорджів тобто йоржів

Красіво :) на гідріку брав чи млинках?

Цитата
Красіво :) на гідріку брав чи млинках?
На млинах , завтра хочу попробувати вийти на карпа але бачу погода херова , даремно горох варив....

вот такая получилась рыбалочка 5.06.2010
http://myxamed.rybalka.com/photo/view/7052/

Вот и мои пару фоток. Думал будет щука а попался окунь!! Увы фотик поспел уже почти после чистки .

Цитата
Вот и мои пару фоток. Думал будет щука а попался окунь!! Увы фотик поспел уже почти после чистки .
Ого. І де це такі окуня водяться?

Цитата
Ого. І де це такі окуня водяться?

Ответил в личку.:spin::spin::spin::schuka:

Цитата
Щиро дякую.

Цитата

А мне в личку можна??Уж очень понравился окушок а точнее его размеры и я так понял что и щука на том водоёме не редкость. Заранее спасибо :drill2:

Цитата
даремно горох варив....
Даремно нічого не буває (с) :)

Цитата
Ответил в личку.
+1 Штирлиц ;)

Вчора пробували мікрушити зі Стецюком... і зрозуміли, що таки дійсно частенько на мікроджиг попадаються неочікувані трофеї.... Стецюку вдалось замікрушити просто таки МОНСТРА  для ультралайта (3740 кг):dg: та дюжину окунів....  Після приблизно 20-хвилинного виважування, Саня казав шо в нього були "повні штани", а чого саме невідомо, він лише називав якись новомодне слово - адреналін=)))):biggrin: Я ж рахую, шо ті штани були повні саме тим, чим він зранку снідав......:biggrin::biggrin::biggrin:  Снасть складалась з взятої на тест-драйв у напарника по команді палочки, 6-лібрового шнура, і мікрорізіни на 1-грамовій саморобній головці..... Сорі за якісь фоток, не настроєні були на фотографування, фотіка при собі не було)))):mad:

Саша (Стецюк), кончай эти свои задрочки...:af: Карп на классические приманки уже брать из-за тебя перестал.:cd: Возвращайся к "мамкам"! :ag:

P.S. Плюс в "репу" честно заработал!:bi:

Цитата
Саша (Стецюк), кончай эти свои задрочки...:af: Карп на классические приманки уже брать из-за тебя перестал.:cd:...

Петрович, рыба есть ловить нужно уметь:cd:, и ловится он прекрасно и на класику.

Цитата
Вчора пробували мікрушити зі Стецюком...

Всьо, усі таємниці розкрив :dl:. Тепер в магазинах місте вже неможливо буде знайти пів дюймових твістерків:aq:

Цитата
Петрович, рыба есть ловить нужно уметь:cd:, и ловится он прекрасно и на класику.

Пора тебя в церкву тащить за приворот всех подольских карпОв.:bc: Никто не ловит, а ты скоро поди нахлыстом их вытаскивать начнёшь... :ag::bv:

Цитата
Пора тебя в церкву тащить за приворот всех подольских карпОв.:bc: Никто не ловит, а ты скоро поди нахлыстом их вытаскивать начнёшь... :ag::bv:

Скоріш за все в дитинстві замість манної каші Наш Сашко г.....о їв:al:))))):bv:Після цього він і в кальожі рибу зловить !:rybak_1:

Цитата

Не Сань наверно ультрика я для тебе привозити не буду, а то точно карпа всього виловиш

Цитата
Не Сань наверно ультрика я для тебе привозити не буду, а то точно карпа всього виловиш

Андрюха, ти не шуткуй:cg:, нам потрібно тренуватись!!! Бо прийдеться в тебе відбирати "Луну":do::bq:

Ребята кто скажит по поводу "Малиничи"?

Цитата
Ребята кто скажит по поводу "Малиничи"?
Пару тижднів назад проскакувала інформація: https://www.rybalka.com/forum/showthread.php?t=2535&page=34
(див. кінець сторінки)

я там был, все написал.....моно ехать, близко, но надо пораньше -  шооб забить место

Сьогодні біля 2-поліклініки замітив ренушку з наклейкою сайта рибалка. ком!!!
Чи сидить власник цього красеня з нами на сайті???

Цитата
Сьогодні біля 2-поліклініки замітив ренушку з наклейкою сайта рибалка. ком!!!
Чи сидить власник цього красеня з нами на сайті???

Так ,це такий-же "хворий" по рибалці.На цьому бусі виїжджаємо рибалити в усі пори року:від Дністра до Горині і від Збруча до Півд.Буг(Вінн.обл.)Лейбл прислан з Київа.В нього немає фотоапарата і він не вміє писати гарні блогі.

Цитата
Так ,це такий-же "хворий" по рибалці.На цьому бусі виїжджаємо рибалити в усі пори року:від Дністра до Горині і від Збруча до Півд.Буг(Вінн.обл.)Лейбл прислан з Київа.В нього немає фотоапарата і він не вміє писати гарні блогі.

Будемо знати!!!:ay:
НХНЧ:):bs:

Костян, уж не твоя ли РЕНО 19 белая стоит под моим подъездом???
только вчера наклейку заметил на этой машине, столько раз видел машину до этого, а наклейку только заметил ))))

Цитата
Будемо знати!!!:ay:
НХНЧ:):bs:

Подякував.Будете в місті-вітайтесь!Ще є такий-же лейбл на Scoda-Oktavia.Номера Хм.обл-ті.З пов.ГАНЧІК

Цитата
Костян, уж не твоя ли РЕНО 19 белая стоит под моим подъездом???
только вчера наклейку заметил на этой машине, столько раз видел машину до этого, а наклейку только заметил ))))

Біла реношка 19:ay: з сірим капотом:al: і з наклейкою це мого кума Яріка:spin:

я на прошлой недели видел бусик белый с наклейкой, хозяин металопрокатом по пилотской интересовался. У меня тоже наклеечки есть, все никак не вцыплю.

Ось вчора половив карасиків.

Мужики, хто шо за Дубовку і карасіків може сказати, можна в лічку, зараніє спасібо!

Цитата
Всем Здрасте.
Ребятки,а кто попадал на посленерестовый жор окуня в районе Днестравского водохранилища (Кормань) и его притоков?По теории это время не продолжительное,но имеет место быть.
Здрасте! Та у него там круглый год жор) я вот такого и не ожидал например, а в декабре  шикарно ловился на спин, в то время как на всех других водоёмах тишина практически

Цитата
Біла реношка 19:ay: з сірим капотом:al: і з наклейкою це мого кума Яріка:spin:
Сам бачив цю Реношку на овочевому базарі в центрі запарковану...іногородні номера кажись...

Цитата
Сам бачив цю Реношку на овочевому базарі в центрі запарковану...іногородні номера кажись...

Так точно!!! Київські!!! Менти перший рік замахались зупиняти, а зараз звикли - запамьятали вже (приїлась):bj:

Ребята собираюсь ехать на Днестер отдыхать, хотелось-бы узнать по-поводу снастей (белая рыба, хищник) можно в личку.

Цитата

Ребята собираюсь ехать на Днестер отдыхать, хотелось-бы узнать по-поводу снастей (белая рыба, хищник) можно в личку.

Подлещик,лещ за 1 кг.,рыбец.Опарыш,пена,мамалыга.Предпочтительно привада и прикормка.

Цитата
Подлещик,лещ за 1 кг.,рыбец.Опарыш,пена,мамалыга.Предпочтительно привада и прикормка.

Если не секрет то что такое пена?

Цитата
Мужики, просвятіть про УООРовску водойму на Дубово, по чому там рибалка не для членів, я якшо шо малу посажу ловити:cm::ag:Шутю, і ще на шо там можна розраховувати, а то я нижній став розвідав уже, можна в ЛС!

Были на выходных. Ловили с плит. Билет в этом году стоит 20 грн. На дальний заброс клевал карась от лодошки до 0.5 кг. Клевало нормально с 4 до 7 утра. Мелкий карась брал на червя, крупный на горох. Карпа не видел что-бы ктото тянул...

Цитата
Если не секрет то что такое пена?
ПЕНАпласт крупно зернистий!
В рибаловних магазинай продається даже різнокольоровий та з різним запахом!

Цитата
ПЕНАпласт крупно зернистий!
В рибаловних магазинай продається даже різнокольоровий та з різним запахом!

Понятно, а я накрутил что ТЕХНОПЛАНКТОН:smile:

Всем привет, сегодня случайно немного порыбачил под Красиловым, завёз тестя на став, посидел с ним часика 2 - полный голяк, потом поехал по делам в Красилов часа на 3, когда приехал у тестя уже бало с десяток карасей 200 - 400 гр. и один карпик грамм 300, мне тоже захотелось немного поймать и решили ещё посидеть пару часиков, и вот результат!!! Сори за качество, фотки с телефона.

Цитата
Всем привет, сегодня случайно немного порыбачил под Красиловым, завёз тестя на став, посидел с ним часика 2 - полный голяк, потом поехал по делам в Красилов часа на 3, когда приехал у тестя уже бало с десяток карасей 200 - 400 гр. и один карпик грамм 300, мне тоже захотелось немного поймать и решили ещё посидеть пару часиков, и вот результат!!! Сори за качество, фотки с телефона.

Да... карпуша супер,да и улов вполне  достойный.Молодца!!!!А что за ставок в Красилове такой??

Цитата
Да... карпуша супер,да и улов вполне  достойный.Молодца!!!!А что за ставок в Красилове такой??

Это под Красиловым, в лесу, частный ставок, денег не берут, только по знакомству... а карпуша на 3,400 кг. завесил...

сегодня был на водоеме им. Петровича. Результат 6 карасиков на 2 сковородки. Все на поплавочку у берега, на дальний заброс поклевок - 0.

Цитата
Это под Красиловым, в лесу, частный ставок, денег не берут, только по знакомству... а карпуша на 3,400 кг. завесил...

Шо опять в Слобидку ездил???

Цитата
Шо опять в Слобидку ездил???

Да там-же, на том же самом ставочке

если кто-нибудь был в Давыдковцах или Баламутовке расскажите что и как пожалуйста.

Поздравляю всех колег с наступающим ДНЕМ РЫБАКА

Поздравляем с добрым днем,
пожеланья наши Шлем:
пусть и море, и река
уважают рыбака,
чтоб на стол побольше рыбки,
чтоб не таяли улыбки,
чтобы все любили шибко
и удача не сдала.
А счастливые приметы
все сбывались в это лето,
и, надеждами согрета,
радость зорькою цвела.
с уважением Виталий

Всех с Праздником!!!!!

Вот порыбачил сегодня!!! Воблер самодельный( сосед по гаражу делает) и мне один подарил на день рыбака. Я его испытал не воблер ,а бомба!!!! Целое утро кидал ноль, только его вцепил и пошла жара ....  Спинка у него была зелёная а живот красный после этих рыбок вся краска и лак пропала остались только следы от зубов. Ударов и выходов куча!! Много промахов  незнаю счем это связано?  Рыба была почищена ещё на рыбалке (дабы неиспортилась) ,а фото сделаны дома!!!! ВСЕХ С ДНЁМ РЫБАКА!!:az::az:

Цитата
Вот порыбачил сегодня!!! Воблер самодельный( сосед по гаражу делает) и мне один подарил на день рыбака. Я его испытал не воблер ,а бомба!!!! Целое утро кидал ноль, только его вцепил и пошла жара ....  Спинка у него была зелёная а живот красный после этих рыбок вся краска и лак пропала остались только следы от зубов. Ударов и выходов куча!! Много промахов  незнаю счем это связано?  Рыба была почищена ещё на рыбалке (дабы неиспортилась) ,а фото сделаны дома!!!! ВСЕХ С ДНЁМ РЫБАКА!!:az::az:
А де був, якщо не секрет? Можно в ЛС

А вот так я старался отпразновать "День рыбака", думаю что получилось http://mahno101.rybalka.com/photo/view/7322/. Спасибо за внимание.

Всем привет ! Месяц не мог добратся до интернета потому что был  в отпуске, а дома сейчас нету КП, вижу что мало кто сидит на форуме наверно все по рыбалкам разехались!

Да уж мало кто заходит на форум, я в том числе.. как-то времени не хватает всё время... если не работа, то рыбалка... вот из последней посмыкали трохи спортивных окуньков с судачками...

кто был недавно в Баламутовке или Карповцах расскажите пожалуйста что там и как( в плане рыбы, цены изменилось ли что-то). Заранее благодарен. Дело в том, что скоро приезжаю

Цитата
кто был недавно в Баламутовке или Карповцах расскажите пожалуйста что там и как( в плане рыбы, цены изменилось ли что-то). Заранее благодарен. Дело в том, что скоро приезжаю

В Карповцах вроде весной став спускали (кто-то тут писал), а в Баламутовке народ ловит, 50 грн. с человека, сегодня там проезжал - народу многова-то было

Цитата
На "голубых озерах" преобладают карась,ЛИНЬ,сазан,окунь и ЩУКА.Местные жалуются:настолько чистая вода,что даже рыба не идет в лесочную сетку"китайка".Работает только поплавчанка с живцом.При себе иметь малявочницу.Там озера переходят в другие(по типу Белоруссии,Карелии)Ну и если ловить на живца-отвалить не 10-20 м от места лагеря(бабы с бадминтоном,детвора и т.п.) "железо","вертушки",твистера"&"виброхвосты"к сожалению не приносят желаемого результата.Если шепетовские,Нетешин,Славута меня поправят-буду очень рад.!

имей ввиду, что там в этом году активизировались гадючки, в связи с этим говорят что народ туда даже купаться не очень стремится, хотя все же людей валом.

А как с клёвом? ловится хоть что нибудь и где нибудь?

Мужикі, хто рибачив на "голубих озерах", не підскажете що там водиться??

Линь, карась, плотва, мелкий окунь - это в прошлом году, как сейчас не знаю.НХНЧ

Цитата

Сам не ловил, но должна быть щука.

Цитата
Гонете Ви деточка!
Кум заплатив 50 чи 80грн!!!
Димыч подсказал как отремонтировать самому.Попробую.Пуская малому будет для тренировок.Как никак уже 4 года.И на рыбалку со слезами отпускает.

Цитата
Shimano catana 2.40 тест я думаю ...... 10-30 а может и больше ...... жалко если сломает на хорошей поклевке :drill2:
А сколько по деньгам?

Цитата

На "голубых озерах" преобладают карась,ЛИНЬ,сазан,окунь и ЩУКА.Местные жалуются:настолько чистая вода,что даже рыба не идет в лесочную сетку"китайка".Работает только поплавчанка с живцом.При себе иметь малявочницу.Там озера переходят в другие(по типу Белоруссии,Карелии)Ну и если ловить на живца-отвалить не 10-20 м от места лагеря(бабы с бадминтоном,детвора и т.п.) "железо","вертушки",твистера"&"виброхвосты"к сожалению не приносят желаемого результата.Если шепетовские,Нетешин,Славута меня поправят-буду очень рад.!

Спасибо огромное Андрею "Soma" за скидки в магазинчике.

Цитата
Спасибо огромное Андрею "Soma" за скидки в магазинчике.

Славик ну что ты опять прикупил?

Цитата
имей ввиду, что там в этом году активизировались гадючки, в связи с этим говорят что народ туда даже купаться не очень стремится, хотя все же людей валом.
Народу там валом, был с среды по сегодня едут и едут, представляю что будет на выходных! Мест остановится почти нету, в более мение нормальных почти как в Рудковцах)))

Цитата
Мест остановится почти нету, в более мение нормальных почти как в Рудковцах)))
Да ... Рудковцы смотрю не только меня удивили по количеству народа,и в следующий раз я туда не поеду в это здоровезное общежитие .Плюнул в право -послали,в лево тоже самое.А если такое и на голубых озёрах делается то и туда не поеду хотя очень хотелось.МОЁ ИМХО.

Цитата
Да ... Рудковцы смотрю не только меня удивили по количеству народа,и в следующий раз я туда не поеду в это здоровезное общежитие .Плюнул в право -послали,в лево тоже самое.А если такое и на голубых озёрах делается то и туда не поеду хотя очень хотелось.МОЁ ИМХО.
Да все что я выше писал тоже ИМХО, просто в рудковцах был первый раз ещё лет 6 назад, народу помню было не меряно, только пятки из посадки торчат, в прошлом году шел сразу влево на калюс, и то там такая же ситуация, у половины китайки и сети уровнями выше, словленым в них карандашам радуются как дети малые мороженым!
А на счет озер то стоит самому попробовать, вода действительно очень очень чистая, почище чем в головченцах и после увиденого делать выводы для дальнейшего:bt:

Цитата
Да все что я выше писал тоже ИМХО, просто в рудковцах был первый раз ещё лет 6 назад, народу помню было не меряно, только пятки из посадки торчат, в прошлом году шел сразу влево на калюс, и то там такая же ситуация, у половины китайки и сети уровнями выше, словленым в них карандашам радуются как дети малые мороженым!
А на счет озер то стоит самому попробовать, вода действительно очень очень чистая, почище чем в головченцах и после увиденого делать выводы для дальнейшего:bt:

даже при наличии самой чистой воды в мире отдых может не получиться из-за кучи народу особенно пьяного,да и рыбачить в таких местах не очень то и получается.

Да уж, на этих выходных я отрыбачил очень хорошо - на водоеме оставил свою коробочку с приманками (ВСЯ микруха!!!), но адреналину за поклевочку получил немеренно. Какой-то хищник упорно не хотел подходить к берегу, пришлось по пояс заходить в воду, но и это не помогло - после очередной потяжки рыбина вымотала около 100 м. шнура и я вынужден был придержать шпулю и ... ну вобщем адреналина море!
PS. Коробочку с цяцками жалко...

Цитата
Да уж, на этих выходных я отрыбачил очень хорошо - на водоеме оставил свою коробочку с приманками (ВСЯ микруха!!!), но адреналину за поклевочку получил немеренно. Какой-то хищник упорно не хотел подходить к берегу, пришлось по пояс заходить в воду, но и это не помогло - после очередной потяжки рыбина вымотала около 100 м. шнура и я вынужден был придержать шпулю и ... ну вобщем адреналина море!
PS. Коробочку с цяцками жалко...

Ну молотчага я за тебя рад, что то давно тебя не видел на форуме!

Цитата
ВСЯ микруха
Шось ти пріувілічуєш, ти ж зі всього базару мікрухи поскупляв:do:

Цитата
Шось ти пріувілічуєш, ти ж зі всього базару мікрухи поскупляв:do:

Ото ж бо і воно - ВСІ!!!:dr::dr::dr::ak:

Цитата
Ото ж бо і воно - ВСІ!!!:dr::dr::dr::ak:

Саня, подумай об этом с другой стороны - то був старий непотріб...
а ты заработаешь и прикупишь новые УЛОВИСТЫЕ девайсы...

ищи позитиФФ :dp:

Цитата
...ищи позитиФФ :dp:
Позитив - нашел. Вчера было прикуплено:
УЛ Спиннинг LEXUS SAPPFIRE SPIN c тестом до 7г.

"лесочку" sunline fluorocarbon sniper 3lb

коробочку, затежки, резину, джиг головки,....
Большая часть из этого куплена в магазине - "У Сома"

Цитата
Позитив - нашел. Вчера было прикуплено:
УЛ Спиннинг LEXUS SAPPFIRE SPIN c тестом до 7г.

"лесочку" sunline fluorocarbon sniper 3lb

коробочку, затежки, резину, джиг головки,....
Большая часть из этого куплена в магазине - "У Сома"
Толково Санька ти обновився!!!!1

Саня а скільки коштує така палочка?

а ми говоримо про браконьерів
ось полюбуйтесь, з цими снастями окунь у нас скоро буде занесенний в червону книгу:bm:
пропоную, завтра разом відлупцювати Сашка на зустрічі!!!:bd:

Цитата
Саня, подумай об этом с другой стороны - то був старий непотріб...
а ты заработаешь и прикупишь новые УЛОВИСТЫЕ девайсы...

ищи позитиФФ :dp:
Не Сань то був не старий непотріб, а вся та купа цяцьок яка була прикуплена за останні 2 місяці))))):du: І відібрана спеціально для змагань)))) :cm: Короче риболовні магазини знову терплять навалу "саранчі" в лиці Стецюка)))):bv:
Цитата
а ми говоримо про браконьерів
ось полюбуйтесь, з цими снастями окунь у нас скоро буде занесенний в червону книгу:bm:
пропоную, завтра разом відлупцювати Сашка на зустрічі!!!:bd:
Ага і я ше добавлю)))) А то блін всбого кокуня вибьє цей браконьєр)))):bm:

Цитата
Саня а скільки коштує така палочка?
Патичка взяв за 350 грн. Сьогодні ввечері з Сашком Bass та Андрюхою Soma тестили на водоймі - пощіпування 10 г. окунька віддаються суперово, вклеєна вершинка відіграє на всі 100, одним словом СУПЕР!
Цитата
...пропоную, завтра разом відлупцювати Сашка на зустрічі!!!:bd:

:bx: Я б не рекомендував... :bm:

Цитата
Ага і я ше добавлю)))) А то блін всбого кокуня вибьє цей браконьєр))))
при чому кокунь піпісьочних розмірів, як вспомню коли саня 2х-3х кілушок шнурочками називав, а зараз маньячить по мізінцово подібній швалі))) напевно 500грамовий шнурок 90 метрів шнура 4 лб змотав)))))))))))))
шучу, в ловлі піпісочних кокунів на делікатну снасть кайф тоже гуд, сам загорівся УЛ, і на кленя то що треба

Цитата
...як вспомню коли Саня 2х-3х кілушок шнурочками називав...

Будуть, будуть ше шнурочки , шнурки і мамки. Все буде, але чуть пізніше. Нехай жара спаде, активізується щука тоді й можна буде за мамками поганяти. А зараз, коли більшість рибацюг плачиться що не клює, не хоче брати чи прислів'я придумали - «Июнь, июль – на рыбалку плюнь!», то я получаю свою порцію адреналіну від окунців на делікатну снасть. Тому що вдома всидіти неможу!!! Чого і вам бажаю

ну кому плюнь, а кому й не дуже!!
останя рибалка була одна з найАдреналініших в цьому сезоні, сход 3- хи прямо з руки та ще тримання на шнурку якогось крокодильчика на кілька кг заставили сердечко гарно поколошкати!!
та й без риби додому не приїхав
зубата не така вже й пасивна, головне підібрати кючик у вигляді блешні:bf:

ось так порибачив

Отличный улов!На что брала?

Цитата
ось так порибачив
А оце Дімон толково!

Цитата
А сколько по деньгам?

300 - 350 грн.
если чуть дороже, то можешь посмотреть в сторону TICA или Shimano Force master (у самого такой) да и посмотри блоги людей юзают многие. force master как на свои деньги очень даже хорошая полка с тестом 5 -20

11839 - От так порибачив в неділю  
11647 -  а це недільку назад

Цитата
11839 - От так порибачив в неділю  
11647 -  а це недільку назад

Здравствуйте. А щюк где натягал???

Цитата

Нееееее....:bj: :bv: Це ж скільки:az: ПИФФФА треба випити на зустрічах ( по четвергах ЕВРОСМАК )  щоб він тобі точку здав:al:????

А вот мой племяха сегодня на Мепс завалил.5 кг.

Ось тут на вихідних порибачив.

Цитата
Красавчик, наверно полные штаны жидкого при вываживании было) клас!!!

Цитата
Красава....

Цитата
Ось тут на вихідних порибачив.

Доброго дня. А бо я не бачю, або не вказано за мысце. Де цю мысцину можна найти?

Цитата

Цитата
Нееееее....:bj: :bv: Це ж скільки:az: ПИФФФА треба випити на зустрічах ( по четвергах ЕВРОСМАК )  щоб він тобі точку здав:al:????

Там де я набомбив щупачців от така ситуація (

Цитата

:dk: в самую точку :dk:

Цитата
Доброго дня. А бо я не бачю, або не вказано за мысце. Де цю мысцину можна найти?
Відповів в лічку.

Цитата
Там де я набомбив щупачців от така ситуація (

Во це блін засада!!!:eek:
Ми з кумами тоже в прошлому році приїхали на колись уловістий ставок --- а він блін спущенний аж земля потріскалась як в тебе на фото:dm:.
Дуже хреново що так буде завжди, доки орендатори не перестануть жити одним днем:cx:

Цитата
:dk: в самую точку :dk:

ай народ у нас простий, тільки но зареєструвався і пішли питання: де? що? на що?
ну записуй.......
1. прийти на зустріч і особисто "познайомитись" з нашою дружною компанією:az:
2. самому здати декілька перспективних місць:al:
3. поділитися власними секретами лову
4. апосля зайти на пивко в "шаровню":dk:
а потім, думаю, ти запросто отримаєш відповіді на свої питання, успіхів!!!

жизнь удалась

Цитата
ай народ у нас простий, тільки но зареєструвався і пішли питання: де? що? на що?
ну записуй.......
1. прийти на зустріч і особисто "познайомитись" з нашою дружною компанією:az:
2. самому здати декілька перспективних місць:al:
3. поділитися власними секретами лову
4. апосля зайти на пивко в "шаровню":dk:
а потім, думаю, ти запросто отримаєш відповіді на свої питання, успіхів!!!

Ну а для чого туту народ реєструється? Щоб попити пиво в Евросмаку????  Для того щоб задавати питання, комусь на них відповідати, ділити сь секретами, а не виставляти фотки скильки я наловив но при цёму неказати де. Ну а пивка я не проти випити.... :)

Цитата
Ну а для чого туту народ реєструється? Щоб попити пиво в Евросмаку????  Для того щоб задавати питання, комусь на них відповідати, ділити сь секретами, а не виставляти фотки скильки я наловив но при цёму неказати де. Ну а пивка я не проти випити.... :)
Если на сайте выдавать все места,то через месяцок рыба только в Южном Буге останется.В прошлом году я написал,что на дальних Гречанах щука пошла,так на следующий день спининг забросить негде было,и сетями и острогами и электроудочками в тот же день прошлись.А народ через каждый метр стоял.
Так,ччто попроси в личку и тебе подскажут.
Ведь таких как мы рыбаков еденицы,восновном хапуги.

Согласен. Ок буду знать. Спасибо за подсказку.

Подскажите где можно купить в городе алмазный надфиль,для заточки крючков?Сходы задолбали.Говорят,что причина в тупых крючках.

Лучше крючки менять , пробовал подтачивать , не то ! Может не правильно подтачиваю!!!

Цитата
Лучше крючки менять , пробовал подтачивать , не то ! Может не правильно подтачиваю!!!
Последних два схода были на новенькую мепс аглию.Крючки на ней вроде нормальные.Посоветуйте на какие поменять.
P.S. Я про криветок помню.Не хотят плодиться собаки,может из за жары.Ждём.

Я в основном применяю ОВНЕР . но пару раз попадались очень слабые и на вид страшноватые! Вроде сам кто то делал с перепоя!

Цитата
Вот наприклад статистика 5 хв давності  Присутствуют: 186 (59 пользователей и 127 гостей) ! Гості подивитися можуть все,  писати правда не зможуть, да воно і не нада, якшо можна просто черпати інфу! Да і хватає зереєстрованих людей, які ніодного повідомлення не написали! Так шо все в основному через лічку! Доречі в Євросмаку не тільки пива можна попити:do::mnogo_lodka: і не обов"язково там, це питання сезону і побажань колективу

Цитата
Я в основном применяю ОВНЕР . но пару раз попадались очень слабые и на вид страшноватые! Вроде сам кто то делал с перепоя!
Спасибо попробуем поменять.

Всем привет. Я в ети выходные был в маломоленцах. На удочку одна мелоч на пол лодошки. Потом решыл пройтись в обед канавой. Руками словил 6 карасей на лодошку и 3 рака. Больше не удалось словить ничего.

Цитата
Подскажите где можно купить в городе алмазный надфиль,для заточки крючков?Сходы задолбали.Говорят,что причина в тупых крючках.

Серёга, спроси у Сашки Басюка,:al::al::al: я видел у него такую заточку!!!:ds::ds::ds::dn:

Цитата
Серёга, спроси у Сашки Басюка,:al::al::al: я видел у него такую заточку!!!:ds::ds::ds::dn:

а ти його "заточку" бачив коли він на мікроджиг ловить:dp:(шутка)

Цитата

може я не уважний, чогось ніяк не можу знайти твої пости де ти розповідаєш про місця та секрети?
поправ...

Цитата

При покупке оснастки проверяй остроту крючка ногтем. Если жало на ногте оставляет царапину и пытается воткнуться, значит крючки острые, если нет, то лучше такие не брать. Ну а с Owner у нас в Хмельницком засада, нигде нет нормального выбора...

Цитата
При покупке оснастки проверяй остроту крючка ногтем. Если жало на ногте оставляет царапину и пытается воткнуться, значит крючки острые, если нет, то лучше такие не брать. Ну а с Owner у нас в Хмельницком засада, нигде нет нормального выбора...
Спсибо.Сегодня заточил брусочком.И за пол часика один удар и села надёжно.

Цитата
Не обовязково натфіль, є для такого діла спеціальні точілки, в яких зроблена канавка для зручності заточки гачків... Я коли беру пачку двойніків, чи тройнях (крім гамакатсу, маруто або хаябуса - ці поки ще не підробляють настільки), то сідаю перед телевізором і всі жала гачків правлю до єдиного... такою точілкою то не є важко, можна правити навіть мормишки))))
Цитата
Ну ти Кастян сказанув - заточку! :bj: Хотя заточка тоже є для малоприємних представників.... але гачки в мене заточуються за допомогою точілки)))):eek::eek::biggrin:

Цитата
Не обовязково натфіль, є для такого діла спеціальні точілки, в яких зроблена канавка для зручності заточки гачків... Я коли беру пачку двойніків, чи тройнях (крім гамакатсу, маруто або хаябуса - ці поки ще не підробляють настільки), то сідаю перед телевізором і всі жала гачків правлю до єдиного... такою точілкою то не є важко, можна правити навіть мормишки))))

Ну ти Кастян сказанув - заточку! :bj: Хотя заточка тоже є для малоприємних представників.... але гачки в мене заточуються за допомогою точілки)))):eek::eek::biggrin:
Спасибо Саня,завтра поеду искать.:az:

Цитата

Серёжа , посмотри в медтехнике , там алмазные диски есть и дискодержатели .Может , что придумаешь!

Цитата
може я не уважний, чогось ніяк не можу знайти твої пости де ти розповідаєш про місця та секрети?
поправ...

Ти подивись на дату регання тут. Я як починаючий на форумі рибак так і в житті. Так шо будь ласка, давайте без пінань....

Коллеги, будьте толерантны и снисходительны к новичкам форума! Со временем все осваиваются, всё наладится. С ув., модератор.

Цитата
Серёга , привет , такие "точилки-заточки"(как у Сани) раньше были в "Рыбалка плюс" и в "Карпе" ...

Цитата
Серёга , привет , такие "точилки-заточки"(как у Сани) раньше были в "Рыбалка плюс" и в "Карпе" ...
Спасибо,завтра заеду,до выходных нужно купить,что бы щуки не убежали.
P.S. А охоту зря перенесли,обидно,да.:aq:

Здраствуйте: Я как начинающий у меня ещо много вопросов. В инете нашол одну статю, что вы можете сказать? Всьо ли так на самом деле? И что вы можете добавить?

Где искать рыбу ?    
Почему новичок часто возвращается домой без улова? Во многих случаях потому, что не сумел найти на водоеме место, где стоит рыба. А где она стоит? Пожалуй, прежде надо рассказать, где она водиться не может.

Ниже трубы, из которой идут в реку сточные воды, не только рыбу, но и вообще что-либо живое встретить трудно.
Непригодны для ловли мелкие песчаные места: корма тут мало, мелочи негде укрыться, а это значит, что сюда не заходит и хищник. На участке с сильным течением и чистым дном рыбе трудно стоять: укрытий для нее нет, плывущему корму не за что зацепиться.

Район «цветения» воды – бурного размножения мельчайших водорослей – рыба покидает. Это особенно относится к тому времени, когда водоросли начинают отмирать – кислорода становится намного меньше.
Рыба покидает места своих постоянных стоянок, если вода прибывает. В это время она «разбредается» по залитым участкам, где много различного корма. Плохо она клюет и во время убыли воды, так как чувствует беспокойство.
Новичок должен запомнить правила, которых надо придерживаться при поиске рыбных мест.

• Одно из этих правил звучит парадоксально: все должно быть наоборот. Это значит, что на глубокой реке надо ловить там, где она мельче, а на мелкой, наоборот – там, где она глубже.
• Другое правило гласит: на широкой реке следует ловить там, где она уже, а на узкой – там, где она шире. Дело тут в том, что в таких местах рыба находит корма больше, чем на других участках водоема.
Уловистый участок всегда чем-то выделяется среди окружающей местности. Например, если у реки дно чистое, а течение – ровное, то рыба стоит там, где скапливаются коряги, затонувшие
деревья и т. д. Объясняется это просто: здесь больше корма и есть где укрыться мирной рыбе от хищника, а хищнику найти засаду. Если же речка сильно захламлена, рыбу полезно искать на чистых местах. Конечно, рыба любит стоять и там, где собираются сносимые течением камни.
Если вы приехали на незнакомую речку, первым делом узнайте у местных рыбаков, нет ли поблизости мельничной плотины или ГЭС. Всегда можно успешно ловить на разливе выше плотины и в омуте ниже плотины. Хорошо клюет там, где с плотины падает вода – рыба подходит сюда, чтобы подбирать падающий корм. Забрасывать можно прямо в образующуюся здесь пену. К тому же в таком месте рыба менее осторожна, так как привыкла к шуму, под слоем пены она чувствует себя в безопасности.

Если берег реки или озера голый, рыба стоит там, где есть залитые водой кусты, где растут камыш, осока или куга. И наоборот: если берег сильно зарос тальником и его заливает вода, следует ловить около чистых участков.
Интерес представляют заводи: здесь задерживается плывущий в воде корм, а так как нет течения, рыба может отдохнуть. Не следует забывать, что рыбы больше не в самой заводи, а там, где начинается течение. В сильно заросшем пруду или озере рыбу надо искать на границе зарослей и чистой воды.
Все рыболовы считают, что хороший клев бывает в устьях речек, ручьев, впадающих в озеро, водохранилище или реку. Если речка или ручей впадает в озеро, рыба стоит по обе стороны устья, а если впадает в реку – ниже устья. Весной, когда вода начинает светлеть, насадку забрасывают на границу мутной и светлой воды.
Успешной ловля бывает у перекатов, особенно ниже их.
Опытный рыболов старается найти бровку – место, где начинается яма или русло затопленной речки: здесь всегда больше шансов на хороший улов, тем более, если есть хоть какое-то течение.
В сильную жару, когда клев ослабевает, можно попытать счастье в местах, где у дна выходят холодные родники, а также там, где у воды растут большие ветвистые деревья, в тени которых рыба собирает падающих с них насекомых.
Успешно можно удить рыбу на крутом повороте реки, где часто образуются водовороты, а берег бывает подмыт, а также неподалеку от пристани или затонувшей баржи. Много рыбы скапливается под плотами, около мостов, старых свай – здесь обычно бывает обильная пища.
Для правильного выбора места ужения существенное значение имеет знание биологии рыб и их повадок. К примеру, сом редко выходит на мелкие места, а уклейка или чехонь предпочитают верхние слои воды. Одни рыбы, такие как карась, предпочитают илистое дно,
другие – песчаное и т. д.

Ув. Аматор! Ещё раз прочитайте Правила, принятые Вами при регистрации. Не злоупотребляйте копипастом, задавайте вопросы по существу и всё у Вас срастётся. С ув., модератор.

Цитата
Здраствуйте: Я как начинающий у меня ещо много вопросов.
Много текста накидано, а ты понял что там написано и о чем?? Ты скажи лучше что хочешь ловить, какую рыбу,  а потом падай кому то  с бывалых на хвост! Если есть нормальный инет, или сеть городская, скачай фильмы о рыбалке, там вроде доступно излагают что и как, а вообще сам 2-3 года ловил абы как и где попало, все пришло со временем(я о хищнике)

Цитата
Здраствуйте: Я как начинающий у меня ещо много вопросов. В инете нашол одну статю, что вы можете сказать? Всьо ли так на самом деле? И что вы можете добавить?

Где искать рыбу ?
Почему новичок часто возвращается домой без улова? Во многих случаях потому, что не сумел найти на водоеме место, где стоит рыба. А где она стоит? Пожалуй, прежде надо рассказать, где она водиться не может.

Ниже трубы, из которой идут в реку сточные воды, не только рыбу, но и вообще что-либо живое встретить трудно.
Непригодны для ловли мелкие песчаные места: корма тут мало, мелочи негде укрыться, а это значит, что сюда не заходит и хищник. На участке с сильным течением и чистым дном рыбе трудно стоять: укрытий для нее нет, плывущему корму не за что зацепиться.

Район «цветения» воды – бурного размножения мельчайших водорослей – рыба покидает. Это особенно относится к тому времени, когда водоросли начинают отмирать – кислорода становится намного меньше.
Рыба покидает места своих постоянных стоянок, если вода прибывает. В это время она «разбредается» по залитым участкам, где много различного корма. Плохо она клюет и во время убыли воды, так как чувствует беспокойство.
Новичок должен запомнить правила, которых надо придерживаться при поиске рыбных мест.

• Одно из этих правил звучит парадоксально: все должно быть наоборот. Это значит, что на глубокой реке надо ловить там, где она мельче, а на мелкой, наоборот – там, где она глубже.
• Другое правило гласит: на широкой реке следует ловить там, где она уже, а на узкой – там, где она шире. Дело тут в том, что в таких местах рыба находит корма больше, чем на других участках водоема.
Уловистый участок всегда чем-то выделяется среди окружающей местности. Например, если у реки дно чистое, а течение – ровное, то рыба стоит там, где скапливаются коряги, затонувшие
деревья и т. д. Объясняется это просто: здесь больше корма и есть где укрыться мирной рыбе от хищника, а хищнику найти засаду. Если же речка сильно захламлена, рыбу полезно искать на чистых местах. Конечно, рыба любит стоять и там, где собираются сносимые течением камни.
Если вы приехали на незнакомую речку, первым делом узнайте у местных рыбаков, нет ли поблизости мельничной плотины или ГЭС. Всегда можно успешно ловить на разливе выше плотины и в омуте ниже плотины. Хорошо клюет там, где с плотины падает вода – рыба подходит сюда, чтобы подбирать падающий корм. Забрасывать можно прямо в образующуюся здесь пену. К тому же в таком месте рыба менее осторожна, так как привыкла к шуму, под слоем пены она чувствует себя в безопасности.

Если берег реки или озера голый, рыба стоит там, где есть залитые водой кусты, где растут камыш, осока или куга. И наоборот: если берег сильно зарос тальником и его заливает вода, следует ловить около чистых участков.
Интерес представляют заводи: здесь задерживается плывущий в воде корм, а так как нет течения, рыба может отдохнуть. Не следует забывать, что рыбы больше не в самой заводи, а там, где начинается течение. В сильно заросшем пруду или озере рыбу надо искать на границе зарослей и чистой воды.
Все рыболовы считают, что хороший клев бывает в устьях речек, ручьев, впадающих в озеро, водохранилище или реку. Если речка или ручей впадает в озеро, рыба стоит по обе стороны устья, а если впадает в реку – ниже устья. Весной, когда вода начинает светлеть, насадку забрасывают на границу мутной и светлой воды.
Успешной ловля бывает у перекатов, особенно ниже их.
Опытный рыболов старается найти бровку – место, где начинается яма или русло затопленной речки: здесь всегда больше шансов на хороший улов, тем более, если есть хоть какое-то течение.
В сильную жару, когда клев ослабевает, можно попытать счастье в местах, где у дна выходят холодные родники, а также там, где у воды растут большие ветвистые деревья, в тени которых рыба собирает падающих с них насекомых.
Успешно можно удить рыбу на крутом повороте реки, где часто образуются водовороты, а берег бывает подмыт, а также неподалеку от пристани или затонувшей баржи. Много рыбы скапливается под плотами, около мостов, старых свай – здесь обычно бывает обильная пища.
Для правильного выбора места ужения существенное значение имеет знание биологии рыб и их повадок. К примеру, сом редко выходит на мелкие места, а уклейка или чехонь предпочитают верхние слои воды. Одни рыбы, такие как карась, предпочитают илистое дно,
другие – песчаное и т. д.

Много но дурного....

Пацаны на встрече просили кинуть ссылку ВОТ ОНА -фильмы - бомба (ИМХО) , ВСЕМ СОВЕТУЮ ПОСМОТРЕТЬ .

Всем спасибо за советы, а фильм обезательно скачаю и посмотрю.

Цитата
Всем спасибо за советы, а фильм обезательно скачаю и посмотрю.
Фильмов в инете как говна в сельском туалете...ищешь что тебя интересует и вперёд качать, у меня лично по хищнику валом, хватает и по мирной рыбе

Цитата
Ти подивись на дату регання тут.
та я ж без пінань, лиш трохи хочу поравити ситуацію  з новачками на сайті
а от про "дату регання" я шось не дуже зрозумів..

Цитата
та я ж без пінань, лиш трохи хочу поравити ситуацію  з новачками на сайті
а от про "дату регання" я шось не дуже зрозумів..

Та забий.... Кароче проїхали....

А на меня порчу навели.В день небольше одной щуки и весом небольше 700 гр.
4 дня в неделю на рібалке и 4 щуки.

Цитата
А на меня порчу навели.В день небольше одной щуки и весом небольше 700 гр.
4 дня в неделю на рібалке и 4 щуки.
Так це ж добре, Серёга! Значить в твоїх рибалках стабільність.... прокормити свою сім'ю в змозі... в мене ситуація гірша - за неділю ніодної рибалки, а відповідно взагалі без улова!!:be: Як думаєш, хто більше програє)):bk:

Цитата
Так це ж добре, Серёга! Значить в твоїх рибалках стабільність.... прокормити свою сім'ю в змозі... в мене ситуація гірша - за неділю ніодної рибалки, а відповідно взагалі без улова!!:be: Як думаєш, хто більше програє)):bk:
Заходи на жареную рыбу,приводи семью.Я не дам товарищу по интересам пропасть от голода.
А осенью я к тебе на судака заливного пожалую.:az:

Був сьогодні у Мислятину і спостерігав страшну картину. Трупний смрад стоїть такий що аж в носі ріже, і лише випливши на воду я зрозумів що це від дохлої риби. Море дохлого карася (дрібний, меньше стандарта) плаває по всій водоймі. І що цікаво, -- лише карась. Я от сижу і не можу придумати причину цього дійства. Якщо "діти Вольта" (с) то що вони всю водойму пройшли повністю... А якщо кисневий мор то є маса риби тендітнішої за карася, та й чого тільки дрібний тоді...
Може хто в курсі?

Мой злой рок продолжается.

Цитата
Був сьогодні у Мислятину і спостерігав страшну картину. Трупний смрад стоїть такий що аж в носі ріже, і лише випливши на воду я зрозумів що це від дохлої риби. Море дохлого карася (дрібний, меньше стандарта) плаває по всій водоймі. І що цікаво, -- лише карась. Я от сижу і не можу придумати причину цього дійства. Якщо "діти Вольта" (с) то що вони всю водойму пройшли повністю... А якщо кисневий мор то є маса риби тендітнішої за карася, та й чого тільки дрібний тоді...
Може хто в курсі?
90% що ти наблюдав наслідки електролову, дрібний карась перший хто вспливає на повепхню після такого... вся інша риба, якої ти не бачиш просто лежить на дні! :dc:

Цитата
90% що ти наблюдав наслідки електролову, дрібний карась перший хто вспливає на повепхню після такого... вся інша риба, якої ти не бачиш просто лежить на дні! :dc:
Уроды и тюрьмы не боятся.Надо смертную казнь вводить.:aq:

Цитата
Може хто в курсі?

Мабуть рибу пробували так ловити хтось з місцевих.......
В населених пунктах вище течії велика швидкість течії.
Повбивав би таких "рибаків".......

Цитата
Мабуть рибу пробували так ловити хтось з місцевих.......
Глубоко сумніваюсь, як на Збручі так і на Бугу місцеві стараються таких "ловців" ганяти так як потом їм даже в їх екранчики фіг шо попаде, не кажучи про удочки, але частенько рібята підготовлені добре, а у мєсних очко не залізне на стволи лізти

Сегодня был на рыбалке.Вцепилась хайка на 2,5-3 кг.Дотянул до берега,рывок,скрежет фрикциона и ультралайт от кёнгера пополам.
Интересно,а верхнее колено отдельно можно приобрести.

Цитата
Сегодня был на рыбалке.Вцепилась хайка на 2,5-3 кг.Дотянул до берега,рывок,скрежет фрикциона и ультралайт от кёнгера пополам.

Серьога, мому куму клеели карповий фідер, може і тобі допоможе?
Сьогодні спитаю де!

Цитата
Може хто в курсі?

местные говорили какую-то химию  промышленность выкинула....

2 Клёвый

Палки ремонтують у Штормі, що в квадратному павільоні на овочевому.

Цитата

Если дорога и любима "ветка"-обратись к старине ШИНЯ в магазин "КАРП".У него есть специально обученный чел.Помогает.А так...присматривай на осень новый "прут".Прикро.На жаль.Буває.

Цитата
Если дорога и любима "ветка"-обратись к старине ШИНЯ в магазин "КАРП".У него есть специально обученный чел.Помогает.А так...присматривай на осень новый "прут".Прикро.На жаль.Буває.
Да я тоже так думаю.Он новый стоит 170 гр.А работа может и потянуть больше.Дешевле новый купить.
Посоветуйте для жены спин.Лёгкий,недорогой и крепкий.
Надо было на 8 марта жене спин нормальный купить,а не духи.:))

Цитата

Посоветуйте для жены спин.Лёгкий,недорогой
Это примерно сколько?

Цитата
Это примерно сколько?
гривень 300.

Всім прівєт. Є жилающі сходити на карпа, карасіків на дубовске озеро?

Завтра йду на 5 годин ранку. Жилающи в ЛС или в аську.

Цитата
..А работа может и потянуть больше.Дешевле новый купить.

Я колись,  приблизно в цьому місці, свій поламав, подивись тут https://www.rybalka.com/forum/showthread.php?p=146741#post146741, можна самому попробувати зробити, якщо щось не зрозуміло пиши, зізвонимось.

Цитата
Завтра йду на 5 годин ранку. Жилающи в ЛС или в аську.
НХНЧ, як на щупаків надумаєш, пиши, всігда раді:spin:

Цитата
Мой злой рок продолжается.

Серьога, це поки що треніровка, щоб рука не забула покльовку, а рибалка буде коли трохи прохолоне:bk:

Цитата
НХНЧ, як на щупаків надумаєш, пиши, всігда раді:spin:
Та мені не везе на щук))

Цитата
Та мені не везе на щук))
Не везе, коли вона зійшла, хотя часто це на вині риболова! Нада Її поняти для початку, ну і попасти на водойму де її є пару штук:al: Ладно, як не щук то хоть окунця посмикати:bf:

Цитата
Не везе, коли вона зійшла, хотя часто це на вині риболова! Нада Її поняти для початку, ну і попасти на водойму де її є пару штук:al: Ладно, як не щук то хоть окунця посмикати:bf:

Ну если хоч то приходи завтра утром)) Я буду на озере...

Цитата
Ну если хоч то приходи завтра утром)) Я буду на озере...
Помимо тебя там будет дедов пару десятков ловящих тюлечку...сам что там ловил то карасика до ладошки и исключительно на червя и то по бабскому велению! Я лично уже лет 5 как стал маньяком по хищнику :bm: да и робота=) Спасибо за приглашение:az:
ЗЫ я не про УУОРовский став

Ясно)) Ну как хоч)

Цитата
Серьога, це поки що треніровка, щоб рука не забула покльовку, а рибалка буде коли трохи прохолоне:bk:
Та блин,уже так натренировался,что спининги ломаю.:ap:

Цитата
гривень 300.
Гонете Ви деточка!
Кум заплатив 50 чи 80грн!!!

Может немного не в тему , но хочу публично поблагодарить Серёжу КЛЁВОГО , за оказанную помощь! Хороший человек слова!!! Спасибо БОЛЬШОЕ .побольше бы ТАКИХ ЛЮДЕЙ!:az:

Цитата
гривень 300.
Shimano catana 2.40 тест я думаю ...... 10-30 а может и больше ...... жалко если сломает на хорошей поклевке :drill2:

Цитата
300 - 350 грн.
если чуть дороже, то можешь посмотреть в сторону TICA или Shimano Force master (у самого такой) да и посмотри блоги людей юзают многие. force master как на свои деньги очень даже хорошая полка с тестом 5 -20
Спасибо.Буду искать.До холодов нужно успеть.

Цитата

сам от скільки їзджу, а зрозуміти ЇЇ не можу, сьогодні одно завтра зовсім друге.......
може Ви як майстер навчите розуміти щуку, буду дуже вдячний, навіть пляшку поставлю:bf:
Страницы: Пред. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 След.

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!