Держрибагентство і Федерація риболовного спорту України підписали Меморандум про співпрацю


9 грудня 2021 року підписано Меморандум про співпрацю та обмін інформацією між Держрибагентством та ВГО «Федерація риболовного спорту України». В рамках реалізації Меморандуму вже розпочато роботу над кабінетом рибалки, що запрацює для зручності мільйонів громадян найближчим часом. Відповідно рибалки зможуть у законний і адекватний спосіб, на засадах оплатності й без шкоди природньому середовищу та водним біоресурсам, здійснювати вилов понад встановлені обсяги безоплатного вилову.


Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко під час підписання Меморандуму наголосив, що співпраця з Федерацією риболовного спорту України в першу чергу стане поштовхом до спільної роботи над врегулюванням всіх питань, які ніхто раніше не вирішував. А ще, стане основою діджиталізації сервісів для рибалок-спортсменів і любителів.


Водночас, Голова Держрибагентства Артем Ріпенко зазначає, що підписання Меморандуму дасть змогу налагодити співпрацю з Федерацією задля розвитку любительського і спортивного рибальства в Україні, а також вдосконалити законодавство у галузі рибного господарства для забезпечення збереження та збільшення чисельності водних біоресурсів у природному середовищі та їх біологічного різноманіття.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!