Crown Matte Metal - нова позашляхова спеціальна версія від Toyota


Toyota представила в Японії версію Crown "Matte Metal", але, здається, це лише перша з багатьох спеціальних версій, які будуть представлені для серії Crown. Наступною може бути більш міцна версія гібридного кросовера, натхненна зображеним концептом Toyota Crown Outdoor 2023 року.



Цю новину оприлюднили під час нещодавньої зустрічі Crown Meeting у Японії, де випуск "Matte Metal" був представлений пресі. Під час презентації Рютаро Шимізу, головний інженер серії Crown, зізнався, що Toyota хоче зробити більше спеціальних випусків на основі нещодавно розширеного сімейства Crown. Як повідомляє Car Watch Impress, Шимізу додав, що він хоче, щоб Toyota продавала продукти, схожі на Crown Outdoor Concept, і його фото з’явилося в презентації. .


Це нічого не підтверджує, але принаймні показує нам, що автовиробник має на увазі щодо позашляхової версії Crown. Це може бути засновано на кросовері, спорті (SUV) або кузові Estate (Signia), оскільки седан не сумісний з такими модифікаціями.



Концепція Crown Outdoor була представлена ​​в січні 2023 року на Tokyo Outdoor Show. Незважаючи на круті модифікації, це залишилося майже непоміченим через широку та різноманітну концептуальну лінійку Toyota для Токійського автосалону. Відповідно до офіційних специфікацій, концепт має збільшений дорожній просвіт порівняно зі стандартною версією. Хоча гібридний кросовер не є позашляховиком, додатковий дорожній просвіт може покращити його можливості в поєднанні з шинами для бездоріжжя (265/60R18). навколо нового комплекту 18-дюймових коліс. Серійний седан Toyota Crown Outdoor має зберегти економічні гібридні установки потужністю 236 і 349 к. с. від стандартної моделі. Як відомо, обидві вони є повнопривідними.


Авантюрна концепція підкреслюється яскравими широкими подовжувачами крил, алюмінієвими захисними накладками та додатковими світлодіодними планками, встановленими на носі та на даху. Інші оновлення включають буксирувальні гаки та червоні бризковики. Нарешті, алюмінієвий багажник на даху розширює можливості кросовера Crown для перевезення вантажу.


Рютаро Шимізу також розповів, що Toyota має понад 100 ідей для спеціальних випусків, враховуючи відгуки клієнтів. Спеціальні випуски серії Crown, ймовірно, будуть доступні через нові провідні дилерські центри Toyota, призначені для Crown в Японії. Доступність за кордоном поки невідома.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!