"Штат" Брониця.Ловись рибка велика і велика))


Літо, канікули..можна і вільно порибалити, забути буденну суєту і насолодитися природою..Поцелуй 

Місць у Камінь-Каширському районі толкових я не знаю,порибачимо на старих містях.Отож с. Брониця, місцеве озерце..Про нього я вже блог створював, тому приступимо саме до рибалки:

Все почалося з 4:00, в 4:40 я був на місці(Тато підвіз), розклався, розмотався, прикормив..і тепер лишилося тільки чекати.Як виявилося я чекав дуже довго.. з 5:00 до 7:00 поплавки навіть не зрушилися з місця, хоча як гуляє риба видно.Треба міняти місце, це ж не діло. Я зібрався і пішов на другу сторону, поки знайшов місце була 8 година, прикормив і ...знову  чекав, але тут хоч,був результат проте невеликий, до 14:00 у мене в садку було 6 карасиків і один линочок))

 

 Вибачте за якість фоток,телефон:

 "Робочий стіл" якісь рибаки зробили..і я скористався моментом))

 Мої маленькі..фірму незнаю, але мені подобаються тим, що кінчики тоненькі і гнучкі, навіть невелику рибку прикольно витягувати..)

 Рибалка рибалкою, а поснідати треба: Сальце копчене, огірочки, часничок, цибулька, хлібчик..

 Ну от трофеї, правда маловато)))

Айм сексі енд айм ноіт)

П.С.

Прикормка: перлова каша + прикормка фірми Флегман "Карась-короп"

Наживка: черв"ячок, перловка, мастирка(горох+манка).В основному показовий результат давав черв"як, на мастирку теж клював, але зривав.Було багато сходів, але потім припинилися..гачки поміняв)

 

Ось така то рибалочка, дякую)

 

 

Комментировать
красивые места и рып классный ставлю лайк ;D
В принципе все хорошо и красиво. Можно было бы железно жать пятерку, но вот линь малек вызывает грусть, тем более что он сейчас все реже и реже встречается, то есь пропадает. Отпусти в следующий раз и через год-другой он порадует тебя совсем другой поклевкой!
А так все Гут! :)
Карась характерный , а прикормка на карася от фирмы " ФЛЕГМАН "-это надо поискать. Тщательней надо смотреть названия и их писать .А ставок примечательный .
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!