Мартовский окунь...


Устав от бесплодных поисков весеннего сома, а в наших местах ранней весной сома поймать вполне реально, решено было сделать демарш в сторону окуней. Первым пунктом, в принципе мы потом узнали, что он был первым, а вначале поездки он был единственным, был водоём-охладитель Змиевской ТЭЦ. Окуня здесь, как угля, мелкого, но очень много. Мы же попали в самый нерест. Пара часов вымучиваний оставшихся в пределах досягаемости окуней порядком нас измотали и мы решили поехать на реку. Особых иллюзий мы не питали касательно клёва, но выхода другого видно не было...

 

http://www.youtube.com/watch?v=DVoji6F9udE&feature=gp-n-y&google_comment_id=z12kjxnpowv3j3m4i04cizewhrrkxh5zcss0k

Комментировать
Перефразую трохи дідуся Чехонте(який родився,до речі в-Таганрозі,Катеринославськоі(Дніпропетровськоі!) губерніі):"В риболові все повинн бути прекрасне:і-тубус,і-котушка...".
Тубус-зрозуміло,а котушка в таких кольорах-шо то за "лімітед" такий правильний зовсім???
P.S.Блог,звичайно,на-"відмінно"!
Щіро дякую, друже. Як каже наш Роман:"Зайва фарба з Майдану лишилась, ось і фарбуємо усе". Це мій старий KIX таким чином реінкарнувась )
Олеже,я шо подумав.
У вас там,часом,ніякий бланк пилом не припадає рік-другий?
Шоб на нього поставити якусь недорогу,але якісну фурнітуру,пофарбувати його саме тією фарбою,яка-"Зайва фарба з Майдану лишилась, ось і фарбуємо усе" у вільний від роботи час та віддати іі в користування(за розумну ціну-сам розумієш-невесело тута зараз) одному хлопцеві з окупованого остріва.
Шоб він,того-джигуючи скорпен та карасів вагами до 5 гр.,чи-ловлячи саргана коливалками до 7 гр. -дав зрозуміти трохи пенсіонерам з Челябінську,яким випало вперше в житті(за "казенный счёт") повалятись на пляжі отелю "Ялта-Інтурист",шо-неправда трохи,не всі тута кричали"путін-памагі!"...
Варіант завжди можна знайти. Пишіть на е-мейл, спробуємо щось знайти.
Отчет 5+++==.А катуха винтажная.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!