Garmin анонсує портативний GPS-навігатор з сонячною зарядкою eTrex® Solar


Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представила eTrex® Solar, простий у використанні портативний GPS-навігатор з сонячною зарядкою, яка забезпечує нескінченний час роботи акумулятора. У мандрівках та експедиціях остання версія перевіреної серії eTrex дозволяє переглядати маршрутні точки, відстежувати місцеположення та знаходити зворотний шлях на чіткому 2,2-дюймовому дисплеї, який легко читається на сонці.


Нескінченний час роботи від акумулятора


Технологія заряджання від сонця Garmin забезпечує необмежений час автономної роботи eTrex Solar від акумулятора й дає змогу безперервно користуватись навігаційними функціями. Мандрівникам у багатоденних експедиціях відпадає необхідність планувати зупинки для підзарядки навігаційного пристрою, адже сонце зробить всю роботу за них. Сонячна енергія не лише підтримує заряд, а й може відновити розряджений акумулятор.


Навіть без сонячної підзарядки навігатор eTrex Solar може працювати до 1800 годин у режимі експедиції.


Завжди в курсі подій з програмою Garmin Explore™


При підключенні до сумісного смартфона користувачі eTrex Solar можуть отримати доступ до програми Garmin Explore, яка забезпечує зв’язок незалежно від стільникової мережі.


• Резервне хмарне сховище з необмеженим обсягом: забезпечує легкий перегляд, збереження та обмін картами й даними мандрівки.

• Завчасне планування: складіть план майбутньої подорожі, створюючи маршрути у додатку, а потім синхронізуйте їх з навігатором eTrex.

• Смартфункції: залишайтесь на зв'язку завдяки розумним сповіщенням від підключеного смартфона.

• Ґеокешинг у реальному часі: отримуйте автоматичні оновлення схованок, включно з описами, журналами та підказками. Кожна знахідка миттєво завантажується до збереженого профілю при підключенні до програми.

• Прогнози погоди: дізнавайтеся про погодні умови в реальному часі у парі з сумісним смартфоном.


Знайдіть правильний шлях


Завдяки багатодіапазонному датчику GPS eTrex Solar забезпечує точне позиціювання у складних умовах. Як і попередні моделі серії, новинка оснащена цифровим компасом, який точно визначає напрямок, навіть якщо ви стоїте на місці. Міцна конструкція GPS-навігатора eTrex Solar з класом захисту IPX7 витримає будь-які пригоди.


Про компанію "Garmin"


Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!