Бліц по судаку


Приїхали і вийшли на воду затемно - було бажання не смажитись на сонці, а швидко простукати декілька точок по судаку і додому.

Мошки не було - комарі смажили на березі знатно, репілент ігнорили, на воді зникли - гарно. Поки дійшли до точки по 150 коньячку для підняття бойового духу. 

Два комплекти від Favorite: skyline+stradic та Х1+ultegra, шур в мене одиничка в колеги 1.2 від sunline. 

Вода на Дніпрі трішки зависока для літа.

Кинули якір на точці - навкруги нікого. 

Перші закидання, проведення - тиша. Цікаво чому? Вхід в яму, є корчики, звал...5-7 метрів, помірна течія, 28 грамів стукає добре...де риба? 

Через 15 хвилин ніби по змаху чарівної палички все навкруги накрив туман...пухххх...і на 30 метрів нічого не видно, вітерець стих, тільки легеньке хлюпання течії по борту човна. 

Півтори години в тумані жодного клювання. Перепробували масу приманок - повний ігнор. Давно так не рибалили.

Потім як з'явився раптово, так раптово туман і зник. Піднявся вітерець і стягнув покривало. Почалися клювання, вірніше повисання, прикушування, тягання за хвіст, відкушування хвоста...судак не хотів клювати в спеку по гарячій воді. Хоча на точці риба була присутня - Deeper її наявність змалював.

Те що було зловлено в основному неформат - топилося. Пару десь під кіло. В лідерах Keitech swing impact в рожевому кольорі та зеленувато блакитний - повисання без клювання, супротив в'ялий, риба неактивна. 

Що цікавого ловити в спеку? Нічого...від слова зовсім. Потрібно певно переходити на нічний лов...там прохолодніше. 

Всім добра! 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!