Вихідний осіннього дня. Неділя


Домивившись із моїм другом Романом випробувати своє щастя на одному із ставків в ловлі великого окуня, але через годину ловлі наш запал згас із за відсутнітю кльову. Але мені  всетаки  вдалося вговорити двох мікро окунчиків на покльвку.

 

Далі ми виришили поїхати на дамбу до славносвісних камнів. Народу на березі майже не було а ось лодок хоть греблю гати і не дарма вони там стояли так як було видно, що рибка потихеньку ловиться у всіх.

Поки я перевязував поводок, Рома встиг відзначитися щучкою на 300 грам з першої проводки, яка взяла на джавастик 2.5

 

 

 

Ставку сьгодні робив на свою улюблену приманку "бебі рок фіш 1.4" на 2-х грамах. Піймашвши три нано окуня міняю місце де полукругом росте камиш, з легка закоряжане і з ямкою до 2-х метрів. З першої проводки в мене бере щучка така як у Роми. Такого спротиву я від неї не очікував, вела себе як справжній монстр навіть хавела за коряжку але мені вдалося її дістати.

 

 

Рома також не стояв на місці і зловив трофея про якого мріяв цілу неділю.

 

 

Окунець заважив  на 350 грам і все на тейже джавастик.

Помінявжи локацію я отримав хороший удар але мимо. Рома стояв справа від мене і йому всетаки вдалося вговорити однго полосатого.

Змінивши місце я знайншов стайку нано окунців. Як тільки приманка виходила на мілячок з пісочком з темного фону вилітали окунці і жадно їли бебіка. Це було весело, томущо все відбувалося наглядно. 

Далі нам нічого не вдалося зловити. Так як Роману требо було до дому, ми мусили збиратися і їхати так як я сьогодні на колесах. Для Роми на сьогодні рибалка закінчилася то для мене ні. Вирішиив далеко не їхати і половити на малій річці, що протікає в селі. Як не дивно мирні окунці не заставили себе довго чекати і на одній із проводок удар!!! На почаку виважування, щось давило у дно і на поверхню сплив він, мій перший карасик на спіннін і все на ту приманку бебі кілер.

 

 

 

 

На цьому я закінчив свою рибалку. Задоволення ми отримали, під дощ з вітром попали, по грязуці находились)))

Всіх всім благ і не ХВНЧ

 

Комментировать
Молодець, добре, що не дома на дивані ;) 5 зірочок.
Однозначно пятерка!!!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!