Та і нехай

Мене важко заплутати. Але я вдячний за будь-яку інформацію. Той хто вміє аналізувати завжди зможе взяти щось корисне для себе навіть якщо це розказаний анекдот не по темі. От і з вашого посту я дещо для себе вже занотував за що і вдячний Вам.
Тепер ще трошки про свої міркування та пошуки. Певну кількість тижнів тому Ваня Фреон мені порекомендував ще поцікавитися Sentinel`ем. Поцікавився. Потримав. Потрусив. Задумався. Спін зовні та на потрях досить достойний. Трішки напрягають у ньому дві речі. Це його вага, а, відповідно, товщина стінок і те, що він збирається на тому ж бланку, що й New Spirit. А по останньому по різних форумах пішло багато рекламацій.
Влітку був у центральному магазині Ібіса по бульвару Лесі Українки. Передивився всі їх моделі. Сподобався Авід від Сент Кроя ))))) Але мій внутрішній голос поки, гад, мене стримує від купівлі такої палки )))
Дуже припав до душі Зандер. Та оскільки я рибалю переважно з берега він мені не підійде.
Стосовно Бріза. Я звичайно вмію читати рекламні проспекти та щось не можу второпати як такий "колик" буде показувати легкі тички окуня чи того ж самого судачка на 7грамах + Предатор-2 на 10 метрах глибини - деколи вони бувають ну дуже обережні.
По Анкорах у мене вирвалися вперед Blooddamn BDS-862M та Sentence STS-832MH. Причому по моїм запитам більше лідирує перший, а по підсвідомим симпатіям, з огляду на прочитаний матеріал по ньому, - другий. От і збираю по крупицях інформацію, аналізую, намагаюся зробити правильний вибір...