Затримано браконьєрів "електриків" на Борзнянщині


         01.09.2015 року о 23-00 державними інспекторами Чернігіврибоохорони під час проведення рибоохоронного рейду на р. Сейм поблизу с. Нові Млини, Борзнянського району, Чернігівської області затримано громадян Ч. та М., мешканців с. Нові Млини, Борзнянського району, Чернігівської області, які здійснювали лов водних біоресурсів із застосуванням електроструму при цьому виловив риби цінних видів: плітка – 24 шт., щука – 4 шт., сом – 3 шт., лящ – 1 шт., указаними діями громадяни  Ч. та М. завдали збитків рибному господарству України на суму 4845 грн. 

    

    Складені протоколи про адміністративне правопорушення будуть направлені до Борзнянського районного суду Чернігівської області за місцем вчинення правопорушення для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

        Відповідальність за дане правопорушення передбачена ч. 2 ст. 249 КК України, карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Комментировать
И правильно!!!! наказывать надо!!!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!