Чернігівський рибоохоронний патруль вдруге за тиждень затримав порушника з електроловом


В ході рибоохоронного рейду 04.10.2017 на озері поблизу с. Козероги працівники Чернігівського рибоохоронного патруля помітили рибалку, який здійснював лов водних біоресурсів за допомогою електровудки. Порушник виявився мешканцем с. Седнів. Завдяки оперативним діям патрульних, чоловік не встиг завдати шкоди рибному господарству України. У громадянина вилучено заборонене знаряддя лову та складено протокол за ч.4 ст.85 КУпАП, який направлено до Чернігівського районного суду.

 

Того ж дня,  рибоохоронними патрульними на р. Десна поблизу м. Новгород-Сіверський, затримано місцевого мешканця, який ловив раків. При цьому чоловік встиг виловити 224 екз. цих біоресурсів, тим самим перевищив добову норму вилову раків. Завдано збитків на суму 5712 грн. Складений протокол за ч.4 ст.85 КУпАП направлений до Новгород-Сіверського районного суду. Раки вилучено.

 Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, що  рибалці за добу дозволяється виловити не більше 30 шт. раків на загальних водоймах та не більше 50 шт. на водоймах, де впроваджене платне рибальство. Мінімальний розмір виловленого рака повинен бути не менше 10 см. За кожен екземпляр, виловлених в незаконний спосіб раків, доведеться заплатити штраф у розмірі 25,5 грн.

 Про всі факти порушення правил рибальства чи незаконний продаж водних біоресурсів та заборонених знарядь лову, рибоохоронний патруль Чернігівщини просить повідомляти  на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50 або на номери «гарячої» лінії патруля:  0991121344 та (0462) 937557.

 Нагадаємо, 29.09.2017 на озері поблизу с. Замглай, Чернігівським рибоохоронним патрулем було затримано місцевого жителя, який здійснював лов риби за допомогою електровудки. Збитки склали 7497 грн.

  Джерело: сайт Чернігівсього рибоохоронного патруля.

 

Комментировать
Чому вудку, цьому "козелу" не запхали в дупу???
какому " козелу " ??? ни фамилий ,ни фото " козела "..... И ни единого коментария от Ryboohorona ))).
Фото рыб,может - это они свои сети и фоткают )))
Це мабуть точно, фоткають свої знаряддя праці.
Пане, Тарасевичу! Чернігівський рибоохоронний патруль відповідав на Ваші коментарі, що блог на rybalka.com ведеться з метою профілактики правопорушень, повідомлення про заборону вилову водних біоресурсів, інформування громадян про роботу патруля. В жодному зі своїх негативних коментарів Ви не навели конкретних прикладів негативної роботи саме Чернігівського рибоохоронного патруля, не повідомили про конкретні факти порушень рибоохоронного законодавства, на які не відреагували інспектори саме Чернігівського рибоохоронного патруля. Рибоохоронний патруль є державним органом, який виконує завдання визначені нормативно – правовими актами, які регулюють його діяльність. Якщо Ви свідомий громадянин, який вболіває за охорону водних біоресурсів, не соромтесь , звертайтесь до Чернігівського рибоохоронного патруля за телефонами гарячої лінії 0991121344 та (0462) 937557, на телефон керівника (0462) 727-135 , також будемо раді бачити Вас за адресою м.Чернігів, вул.П’ятницька,69, з конкретними пропозиціями та побажаннями покращити роботу Чернігівського рибоохоронного патруля.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!