"Золота рибка 2015" відбудеться наприкінці квітня!


Друзі, хочу поділитись гарною новиною – продовжується традиція благодійності не зважаючи на важкі часи та війну! Проведення риболовних заходів для діток з особливими потребами у столиці ми почали в далекому 2007 році. Мінялись організатори, спонсори, волонтери, учасники – не мінялись лише посмішки, радість, позитив від спілкування та добро, яке ми дарували усім. Хоча ні, зміни теж були – добра ставало все більше!

25 квітня 2015 року відбудеться черговий фестиваль з рибної ловлі для дітей з особливими потребами – «Золота рибка 2015». Підготовка до події проходить в активному режимі, часу залишилось не дуже багато – шукаємо волонтерів та меценатів.

Для обговорення теми відкрита спеціальна гілка на форумі – запрошую! Контакти для спонсорів та волонтерів – Веденеева Елена, моб. (096) 682-41-82, електропошта  [email protected]

Коротко проінформую про важливі організаційні моменти станом на 24 березня:

- декілька компаній і приватних осіб вже надали чудові призи, але призів багато не буває Улыбается  (пізніше розкажемо про усіх – а зараз збережемо інтригу);

- смачну рибацьку юшку учасникам та волонтерам приготує шановний Ігор Станіславович (хто їв, той знає, хто ще не пробував – багато втратив!);

- добірна наживка (опариш) для лову рибки приїде до нас з Польщі!

Але деякі питання на сьогодні ще не вирішені, тому прошу всіх, хто може допомогти з наступним:

- потрібно 30 порцій червоного черв’яка;

- потрібна фінансова допомога, щоб оплатити транспорт для доставки дітей на місце фестивалю. Попередня вартість оренди п’яти автобусів – 9 000 гривень (остаточну цифру дізнаємося від «Київпастрансу» найближчим часом).

Реквізити для фінансової допомоги:

  • р/р 26008052734439 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 30711. Отримувач: Благодійна організація «Благодійний фонд «Мобілізація добра» (з поміткою «Фестиваль Золота рибка»).
  • р/р 26003540079100 в АТ «Укрсиббанк», МФО 351005. Отримувач: Благодійна організація «Благодійний фонд «Мобілізація добра» (з поміткою «Фестиваль Золота рибка»).

Після проведення фестивалю ми надамо фінансовий звіт по отриманих та використаних коштів від благодійників. Якщо буде залишок благодійних коштів після проведення фестивалю «Золота рибка» - решту буде перераховано до реабілітаційного центру дітей-інвалідів.

Робіть добро та кидайте його у воду!

Комментировать
Игорь, спасибо за помощь да и вообще за все!
спасибо тебе!
Фестиваль "Золотая рыбка"!!!
http://gazeta.ua/blog/47808/zolota-ribka-2015-vidbudetsya-naprikinci-kvitnya-u-kiyevi
Спасибо Игорю!!!
Молодці! Так тримати! Зпускаю перепост у Фейсбуці.
Совсем скоро!
о, банер подоспел )))
А заявки на участие детей восстанавливающихся от рака и лейкемии и прочего принимаете???
Решим! Свяжитесь с Lepik здесь или позвоните ей на мобильный!
Напишите мне в личку.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!